Full HD телевизорите продължават да жънат успехи въпреки постепенното навлизане на UHD моделите. А в конкретния случай 50-инчовият представител от серията W8 на Sony съчетава най-добрите разработки на компанията за последните години и въвежда съвсем нови технологии за усъвършенстване на картината и звука. Нещо повече - можете да спечелите този чудесен телевизор, стига да участвате в играта на Sony и HiComm, която ще ви помогне да разберете и за кой спорт сте родени.

 

На една нога с първокласните решения на пазара

Ако не знаете, че BRAVIA KDL-50W815B е позициониран в „средния клас“ измежду всички тазгодишни телевизори на Sony, съвсем спокойно можете да го объркате за флагман. Това е така, тъй като от пръв поглед прави впечатление със своя елегантен дизайн.


Телевизорът е с 16-ватов бас-рефлексен говорител и звук, обогатен чрез технологията Clear Audio+.  А за още по-басово звучене може да свържете безжичен субуфер SWF-BR100.

А още по-впечатляващото е, че на цена доста под 2000 лв. той предлага и редица технологии, които могат да накарат и неангажирания зрител да прикове с интерес погледа си върху екрана или направо да подхранят еуфорията ви.

 

Повече цветове с неповторимия TRILUMINOS

Full HD панелът впечатлява с уникалната технология TRILUMINOS Display, възпроизвеждаща немислими доскоро нюанси на червения и зеления цвят и напълно реалистични оттенъци на човешката кожа. Това важи както за телевизионно и друго съдържание (от плейър, USB, интернет), така и за снимките и клиповете, заснети с потребителските фотоапарати и видеокамери Sony с технология TRILUMINOS Colour.Вместо IPS панел за този модел, компанията е избрала VA екран, допълнително повишаващ нативното контрастно съотношение до 3200:1. За справка, при повечето съвременни телевизори той рядко надвишава 2000:1. Както може да се очаква, наситеността на черния цвят при измерване дава забележителния резултат 0.06 cd/m².

Motionflow XR 600 Hz прецизно контролира трептенията на подсветката. А новото поколение процесор X-Reality Pro не само подобрява картината от всякакви източници, но допълнително занижава времето за реакция на екрана, което прави телевизора подходящ и за най-динамичните екшън филми и видеоигри.

 

Източниците на съдържание

Вграденият Wi-Fi превръща телевизора в средство за общуване – за целта разполагате с приложения за Skype, Facebook и YouTube (HD). Функцията Social Viewing улеснява и ускорява комуникацията чрез Twitter. Наред с допълнителното съдържание от смарт платформата и специалния режим Live Football можете да се възползвате от TV Side View – служи за управление и достъп до персонално съдържание от смартфон или таблет. Sony BRAVIA KDL-50W815B може да се свързва с мобилни устройства и чрез още една безжична технология: NFC за One-touch Mirroring. За целта е необходимо One-flick тъчпад дистанционно управление (не е включено в комплекта). За кабелно свързване и зареждане на джаджите е наличен и MHL интерфейс.

В комплекта на телевизора са включени два чифта активни 3D очила. А технологията SimulView позволява на двама геймъри да играят едновременно на цял екран (нужни са SimulView очила). И да не сте геймър, играйте в нашата игра, за да участвате в томбола за спечелването на флагмана сред Full HD телевизорите на Sony.