Apple официално обяви кои приложения смята за най-добрите в iTunes през 2014 г. В селекцията са включени по-непопулярни приложения, които компанията смята, че заслужават повече внимание. Подобни класации има и за медийно съдържание от iTunes, като песни, филми и албуми.

Най-доброто iPhone приложение за годината е Elevate Brain Training. "Личният треньор за мозъка" излезе за смартфона на Apple по-рано тази година и вече се радва на над 5 млн. сваляния. Второто място отива при Hyperlapse - иновативното приложение на Instagram, което помага за заснемането на стабилни timelapse клипове. Най-добрата игра в iTunes тази година е хитовата Threes.

При iPad приложенията титлата отива при Pixelmator. Приложението за обработка на снимки се възползва от пълните хардуерни възможности на новия iPad Air, което вероятно е причината Apple да изберат именно него. Monument Valley пък взима наградата за най-добра игра за iPad.

Без особена изненада виждаме, че Beyonce е най-добрият артист за 2014 г., а 1989 на Taylor Swift е най-добрият албум на годината, докато най-добра песен печели Fancy на Iggy Azalea. Най-сваляното приложение, без особена изненада, е Facebook Messenger.

Кои са вашите любими приложения от тази година? Споделете в коментарите.

Тагове: