Threes (Android, iOS)


sThrees е уникално забавна игра с цифри! На екрана си имате поле, разделено на 16 части, в които се появяват цифри, когато плъзнете с пръст в произволна посока по екрана. Целта е тук е следната:

Когато видите цифра 1 и 2, вие трябва да ги съберете, за да се получи 3, след това всяка 3-ка се събира с друга 3-ка, следователно се получава 6-ица, която пък може да се събере с друга 6-ица, след това, разбира се, следва числото 12, което се събира с друго 12... ситуацията се повтаря, както следва 24, 48, 96... докато можете да издържите. Но когато вече няма цифри, които могат да се съберат една с друга, играта приключва и резултатът ви се пресмята.

Музикалното оформление много напомня на това от Candy Crush Saga, а при всеки сбор от цифрите ще чувате поздравително „Hi“ с различни интересни гласове. НЕ пропускайте.

 

Цена: $1,99

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store

 


 

 

Disney Hidden Worlds (Android, iOS)


sНамерете скритите обекти в сцените от любимите ви анимации на Disney! Това е пътуване през един свят на въображението, в който се пресъздават историите на „Красавицата и Звяра“, „Спящата красавица“, „Аладин и вълшебната лампа“, „Малката русалка“ и други класически филми на Disney.
Срещнете „Крона и Инклингите“, чисто новите герои на Disney, които ще ви помогнат да запазите вашите Disney кралства в безопасност от мистериозен нов злодей. Вижте любимите си филми на Disney по един изцяло нов начин!

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

 

Worms3 (iOS)


sWorms™ 3 е проектирана и разработена изключително за iOS. Разработчиците от Team17 Software са ви осигурили един нов режим с карти, които ще събирате като награди. Те биват три вида – бронзови, сребърни и златни. Когато съберете колекцията от 41 карти, ще имате много голяма преднина пред опонентите си, защото с картите ще можете да правите уникални комбинации.
Червеите са разделени на класове - Heavy, Scientist, Scout и Soldier. Всеки типаж има свои собствени уникални умения и способности, които ще паснат на вашия стил на игра.

Покажете уменията си, като печелите постижения. Очакват ви 30 самостоятелни мисии, но може да играете и онлайн в асинхронна мултиплейър война. Включете се в приятелски срещи и покаже мъжество. Не забравяйте, че в асинхронния мултиплейър не е нужно да се ангажирате с пълна сесия, т.е. може да я доиграете в по-късен момент. Успех.

 

Цена: $4,99

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

 

Adventure Era (iOS)


sAdventure Era е вълнуваща стратегическа игра, която ви въвежда в един измислен свят, чиито находчиви жители са в затруднение по пътя към постигане на напредък. Героят на играта е един млад изследовател, чието любопитство го води на вълнуващи приключения в далечни, неизследвани светове.


Историята започва доста добре за играча. Местните жители имат неочаквани гости - великите пратеници на боговете. От този момент нататък благосъстоянието и просперитетът на селото зависят от вас. Развийте икономиката, разширете територията си и модернизирайте технологиите за по-бързо достигане на висотите на цивилизацията.

Но не всичко е толкова просто, колкото изглежда. Агресивните членове на местната фауна и тайна раса от хора, които са живели в този свят много преди сегашните жители, няма да ви дадат да скучаете нито за секунда. По време на играта вие ще се срещнете с много нови приятели и ще изследвате живия и опасен остров.

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

 

Monster Stack 2 (Android, iOS и WP)


sНад 1.3 милиона сваляния! Monster Stack 2 е втората част на уникалната физична базирана игра. Това продължение има нови геймплей механики, нова графика, нов усъвършенстван енджин и много нови нива (200+).

Целта е проста – трябва да подредите различните по размер чудовища едно върху друго, за да достигнете до наградата. Колкото по-бързо се справите, толкова повече звезди и точки ще получите. Поддръжката на повече Windows Phone смартфони гарантира и по-голям кръг хора, които ще могат да се позабавляват с Monster Stack 2.

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store


 

 

Pixel Blocked (WP)


sАко сте фенове на 8-битовите игри, то Pixel Blocked е играта за вас. Подложете ума си на тест с над 180 творчески пъзела, всички проектирани да оспорят вашата пространствена логика. Целта на тази проста, но предизвикателна пъзел игра е да се попълнят липсващите блокове в очертаните полета. Изстреляйте блокове към тях и продължавайте напред. С всяко следващо ниво играта става по-сложна и интензивна, така че няма да ви е скучно нито за миг.

 

Цена: $0,99

 

 


Изтегли играта от Windows Phone Store

Още от Social