През ноември Google пусна Chrome 32 Beta, с което тества подобрения в своя браузър, за да ни помогнете да направим сърфирането си по-тихо, по-безопасно и по-плавно. И ето, че днес финалната версия е тук и е на разположение на всички.


Сега с бърз поглед може да прегледате разделите си и да откриете, кои са „шумни“. Върху тях ще видите малка иконка на високоговорител, която показва съответната звукова активност. Вие също така ще бъде в състояние да видите и кой раздел в момента използва вашата уеб камера, както и кой раздел е визуализиран върху вашия телевизор, чрез ChromeCast.

 

 

 

s

 

d

 

d

 

В Chrome 32, Google са подобрили и откриването на зловреден софтуер, като вече ще виждате предупреждения, изскачащи в Download лентата в долната част на екрана. Просто кликнете върху бутона "Отхвърлям (Dismiss)", и Chrome ще ви предпази от нежелан достъп.

 

 

s

 

Във финалната версия на Chrome 32 ще откриете и функция за „Надзор на потребителите“, с която можете да контролирате, например, кои членовете на вашето семейство, какъв достъп до сайтове да имат. Това естествено се отнася до вашите деца (ако имате такива), за които определени сайтове трябва да са табу, поне до определена възраст.

 

 

d

 

Google обяви и че Chrome за Windows 8 "Метро" интерфейса получава нов облик: Управлявайте множество прозорци на Chrome и бързо достигайте до любимите си Chrome приложения с интегрираният Chrome старт бутон. Стилизирани са и някои елементи от потребителския интерфейс, за контрол и скролване, за да съвпадат с дизайна на новия Metro интерфейс.

 

 

s

Тагове: