EyeEm: камера & филтри (Android, iOS)

От EYE'EM


sПрисъединете се към артистичната общност на EyeEm и променете вашите снимки с 24-те различни филтъра, внимателно изработени, за да изведат вашите снимки на следващото ниво на креативността. Свържете се с приятелите си и открийте нови таланти.

EyeEm също предлага прецизен контрол за редакция на изображенията. Но може би най-полезната добавка след последната актуализация е функцията, наречена Open Edit. Сега, когато търсите качените изображения от други потребители, можете да прегледате настройките, които те са прилагали с EyeEm. Това прави артистичната корекция на снимки социално занимание. Опитайте сами и се убедете в предимствата на EyeEm.

 

Цена: Безплатно    

       

Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

Scanbot – PDF и QR скенер (Android, iOS)

От doo GmbH


sScanbot е отличен начин за сканиране на документи. Това приложение ще направи сканирането на разписки, визитки и други физически документи абсолютно удоволствие.

Scanbot може да сканира и QR кодове. Изпратете заснетото по електронна поща или автоматично го качете във вашата любима облачна услуга - Google Drive, Box, Dropbox, Evernote и други.

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

Roundme – 360-градусови фото сфери (iOS)

От Verdom IT Projects" LTD


sRoundme е красиво и лесно за използване приложение, което ви позволява да създавате, споделяте и разглеждате различни локации по света в прекрасни 360-градусови сфери. Това е набор от панорамни изображения, свързани чрез портали, пълни с мултимедийно съдържание и горещи точки.

Разходете се в жилището на непознати, разгледайте интерактивна изложба в музей или просто вижте някаква природна забележителност в Roundme.

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от iTunes


 

Replay – видео редактор (iOS)

От Stupeflix


sНаправете невероятни клипове! Супер лесно и много бързо. С Replay можете да добавяте до 200 снимки или видеоклипове и да им прилагате 22 красиви видео стила. Присъединете се към хората, които обичат да създават артистични видеоклипове с Replay, и споделете спомените си с тях. Разкажете истории или впечатлете своите Instagram последователи. Гледайте видеоклипове, които ще оживяват пред вас с ефектни преходи, синхронизирани с музика.

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от iTunes


 

Xim – презентация на снимки (Android, iOS, Windows Phone)

От Microsoft Research


sXIM е приложение на Microsoft Research, с което ще споделяте снимки по един нов начин. Отворете приложението, изберете източника, от който искате да споделяте снимки – камера албума, Dropbox, OneDrive, Facebook или Instagram. След това изберете желаните снимки и накрая добавете хората, с които искате да ги споделите.

Силата на Xim е, че когато прелиствате или мащабирате снимките, това ще се случва на всички устройства едновременно и в реално време, т.е. вие контролирате какво ще виждат другите.

Приложението е достъпно за Windows Phone, iOS и Android, а това означава, че няма да бъдете ограничени от вида устройство, което използва вашата половинка, приятел или член на семейството ви.

XIM ви позволява да споделяте снимки и на Apple TV, с Chromecast, Fire TV или Xbox One едновременно, успоредно с мобилните устройства. От Microsoft са се възползвали от различните протоколи за безжично споделяне, които всяко устройство използва, за да получите съдържанието, където трябва.

Във всяка XIM група е позволено споделяне на до 50 снимки, чрез мобилен номер или имейл адрес. Microsoft създава непостоянни, базирани в облака групи, които са видими в браузъра и са синхронизирани между всички потребители, които са поканени в XIM.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes, Windows Phone Store


 

Picturex (Android, iOS, Windows Phone)

От MIT Innovation AG


wИма един почти до болка познат сценарий, в който ни се налага да пращаме или търсим снимките от последното събиране с приятели, от (до) всеки присъствал.

Сега с мултиплатформеното приложение Picturex всички снимки с вас и вашите приятели ще се съхраняват в общ фотоалбум, до който ще имат достъп само поканените, разбира се. Това просто е най-добрият начин за достъп до снимки от общ характер. Помислено е сериозно и за неприкосновеността на личния живот при обмена на изображенията.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes, Windows Phone Store