Въпреки оплакванията на Тейлър Суифт, бизнесът с музикалните стрийминг услуги продължава да цъфти. Днес Spotify обяви нова коледна промоция на платения абонамент Premium, с която цели да привлече нови клиенти. 

Компанията предлага подобна на лятната оферта - 3 месеца на цената на един. Това означава, че срещу 4.99 евро ще получите тримесечен достъп до възможността за сваляне на плейлисти, избирателно слушане на всички устройства, включително мобилни, както и премахване на досадните реклами. 

След изтичането на този период клиентите започват да заплащат по 4.99 евро на месец. Разбира се, по всяко време може да бъде заявено спиране на абонамента и след изтичането на тримесечния период акаунтът се превръща отново във "Free". 

 

 

За американците офертата е още по-добра - 0.99 долара за три месеца. Напомняме, че регулярната цена на Spotify Premium в САЩ е 9.99 долара на месец. 

Можете да се възползвате от офертата ТУК

В допълнение към това шведската компания отново пусна приложението Year In Spotify, с което потребителите могат да разберат кои са най-слушаните им албуми, песни и изпълнители, както и друга интересна информация относно стрийминга по цял свят. Вашата статистика можете да видите ТУК

Прочетете: Какво е YouTube Music Key и защо Spotify трябва да се страхува