Спомняте ли си за Remix OS, операционната система, която се базира на Android Lollipop, направена от Jide?

Сега потребителите, които са инсталирали Remix OS, могат да осъвременят своите устройства към Android Marshmallow. Актуализацията прави операционната система съвместима с допълнителни NVIDIA и AMD графични процесори, което добавя поддръжка за повече от една дузина x86 компютри и лаптопи. Remix OS може да бъде инсталирана на повечето Intel-базирани персонални компютри и Mac-ове, въпреки че Android и повечето приложения вероятно винаги ще работят най-добре на ARM архитектура.

Jide също така подчертава, че този ъпгрейд идва с допълнителни начини да променяте размера на екрана и да използвате множество прозорци в същото време. Актуализираната OS идва с нов бутон, който преоразмерява прозорците, за да се оптимизират за определени приложения например. Също така видео-базираните приложения ще се отварят на цял екран.

За да актуализират до новата версия, потребителите ще трябва да направят чиста инсталация. Remix OS за PC поддържа компютри с 32-битови и 64-битови чипове и се инсталира от USB устройство. Тя не идва с Google Play Store поддръжка.

 

с

 

Прочетете и това: Twitter за Android се сдоби с нощен режим

Тагове: