Ако наскоро сте използвали Skype на Windows 8 или Windows Phone 8, то новият дизайн на версията за Android (Google) трябва да ви е добре познат.

С тази стъпка Microsoft обединява дизайнерския език на платформата за текстов, гласов и видео чат и за външни операционни системи. Компанията от Редмънд нарича новия външен вид "смели, красиви и модерни".

Визуалната актуализация на Skype за Android не е единственото подобрено нещо. От новата версия се очаква да увеличи използваемостта и да стане още по-удобна, когато искаме да стигнем до всички различни инструменти на приложението.

Работено е и за оптимизация на кода, за да може платформата да стане по-отзивчива и бърза и да може да се конкурира със силните "играчи" като Viber, WhatsApp, Hangouts и т.н. Коригирани са и някои грешки, за да се намали времето за зареждане при първоначално включване.

За толкова голямо обновяване на Skype за iOS (Apple) все още няма информация, но предполагаме, че това нещо е в процес на разработка и веднага щом научим подробности, ще ви уведомим.

А знаете ли, че вече може да изпращате неограничен брой видео съобщения по Skype, дори отсрещният човек да е offline?!

 

 

Изтеглете Skype за Android от Google Play

Тагове: