City of Love: Paris (Android, iOS)

От Ubisoft Entertainment


sПотопете се в една интерактивна драма, където романтиката, мистерията и живота в Париж се комбинират! Запознайте се с цветни герои, изграждайте отношения и разгадавайте загадки.

Бъдете главно действащо лице в собствената си история и изследвайте емблематичния град на любовта. Ще откриете изящно красиви парижки места, ще срещнете нови приятели и ще ги опознавате по-добре чрез широка гама от забавни дейности. Ще успеете ли да намерите истинската любов?

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Nelly Cootalot: The Fowl Fleet (Android, iOS)

От Application Systems Heidelberg Software


сПиратите обикновено са мъже, но в тази игра ще влезете в ролята на Нели Куутлот. С нея ще се изправите пред объркващи предизвикателства в търсенето на съкровището на Седемте морета. Решавайте пъзели, говорете с хора и разнищвайте интересни мистерии. Очакват ви много забавни и интересни моменти в тази пиратска игра.

 

 

 

Цена: 5,89лв.Link Twin (Android, iOS)

От Carbon Incubator SRL


сLink Twin е вълнуваща и стилистична пъзел игра, изпълнена с механика, визуално зашеметяващо изкуство и натрапчив саундтрак. Поемете контрол над мистериозните Том и Лили, които споделят неразривна връзка. Разкрийте коварния свят с тайнствените пейзажи и решавайте множество пъзели, докато се придвижвате към все по-големите предизвикателства.

 

 

 

Цена: 4.69 лв.OK Golf (iOS)

От Okidokico Entertainment Inc


сИграйте голф в движение! OK Golf е страхотно забавна игра, с която ще играете навсякъде и по всяко време, вдъхновени от класическите голф дестинации. OK Golf е лесна за усвояване и идеална за хора от всички възрасти!

 

 

 

 

Цена: 2.99 долараLords of the Fallen (AndroidiOS)

От CI GAMES S.A


сLords of the Fallen е мистериозна екшън игра, в която ще водите битка с готически чудовища. Съобразителността и бързите реакции са от първостепенна важност. Създайте добра стратегия, за да победите враговете си. Помогнете на Harkyn, Yetka и Kaslo да отидат дълбоко в сърцето на един изоставен манастир, за да сложат край на царуването на Demon Queen Akasha веднъж завинаги.

 

 

 

Цена: 9.99 долараTaptiles (Android, iOS)

От Arkadium Games


сTaptiles е игра, в която трябва да намирате еднакви плочки, за да завършите пъзелите. А когато не можете да намерите съвпадения, просто завъртете 3D пъзела, за да видите другата му страна! Taptiles включва три режима на игра: Dash Mode, Origins Mode и Relaxation Mode с ежедневни предизвикателства.

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


 

Тагове: