Smurfs Epic Run (Android, iOS)

От Ubisoft Entertainment


sSmurfs Epic Run е нова игра, в която трябва да тичате с вашите любими смърфове. Впуснете се в едно епично приключение с прекрасна 2D графика, за да освободите своите приятели от Гаргамел.

Гаргамел е направил зла магия, с която е уловил всички смърфове. Останали сте само вие. Тичайте, събирайте мощни магически артефакти и освободете всичките си приятели смърфове, за да се превърнете в истински герой!

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)   


       

World Chef (Android, iOS)

От socialpoint


sДобре дошли в World Chef! Това е една изключително апетитна игра, в която ще станете готвач от световна класа. В World Chef кухнята никога не затваря, а сервитьорите винаги имат големи усмивки на лицата си.

Ще имате възможност да готвите световна кухня и да управлявате свой ресторант. Спечелете клиенти с прекрасни ястия и отделете време, за да приготвите много вкусни рецепти. Вашите клиенти знаят, че чакането ще си струва.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 Exploding Kittens (iOS)

От Exploding Kittens


sExploding Kittens е добре познатата стратегическа настолна игра с карти, но вече налична за iOS устройства. В Exploding Kittens ще се изправите срещу приятелите си и ще се опитвате да избегнете изтеглянето на експлодираща карта с котка.

За да играете Exploding Kittens, са нужни от двама до петима играчи. Ще се редувате в изтеглянето и използването на различни карти, като ще трябва да използвате всяка карта, за да избегнете тези с експлодиращите котки. Ако изтеглите експлодираща карта, играта продължава без вас. Можете да бъдете спасен само ако разполагате със специална защитна карта.

Exploding Kittens може да се играе с други участници през Wi-Fi или локално чрез Bluetooth. Android версията на Exploding Kittens ще бъде достъпна скоро.

 

Цена: 1,99 долара

 
Churchill Solitaire (iOS)

От WSC Solitaire, LLC


sПредизвикайте себе си в най-новата версия на пасианс - Churchill Solitaire! Както можете да се досетите от името, играта е свързана с Уинстън Чърчил, а действието се развива по време на Втората световна война.

Започнете вашето пътуване като младия кадет Чърчил през 1893 г. в прочутата военна колегия на Сандхърст. Изпълнявайте предизвикателни мисии и следвайте кариерата на Чърчил, за да печелите промоции и нови военни звания. С достатъчно късмет може би ще станете министър-председател.

Тази пристрастяваща игра ще направи ума ви остър и ще подобри концентрацията ви. Предизвикайте приятелите, семейството и опоненти по целия свят. Ще чуете класически звуци от онази епоха и цитати на сър Уинстън Чърчил.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 
Machineers (Android, iOS, Windows)

От Lohika ApS


sДобре дошли в Tivoli Town! Machineers е пъзел игра, която ще подложи мозъка ви на тест. Ще трябва да се пренастроите, за да мислите като програмист и инженер.

Вие влизате в ролята на Зола, чирак в сервиз Хейдън в ръждясалия увеселителен парк на Tivoli Town! С инструментариум, пълен със зъбчати колела, ремъци и електрически проводници, вие трябва да помогнете на местните хора да ремонтират налудничавите си измишльотини. Подгответе се за следващото си предизвикателство.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението) за Android / 4,99 за iOS, 17 / 8,99 долара за Windows Phone

 

 
The Machine (Android, Windows)

От Farstall Games / MB "Ingama"


sThe Machine е една вълнуваща игра с множество нива, в която можете да контролирате малка капчица мастило, която трябва да намери своя път през чертожен план на сложна машина. Помогнете на малката капчица да продължи напред и да избягва множеството капани по пътя.

 

 

 

 

Цена: Безплатна