Hyspherical 2 (Android, iOS)

От Runway by Game Analytics


sРегулирайте ъгъла! Докоснете в точния момент! Решете всяка фигура!

Hyspherical 2 е интересна пъзел игра, в която ще трябва да боравите с идеални кръгове върху различни форми. Времето е всичко, а геометрията в играта ще предизвика възможностите ви!

Hyspherical 2 със сигурност ще ви примами със спокойния си геймплей, но също така ще ви затрудни на някои нива. Предизвикателството е пред вас.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

           

Lifeline: Silent Night (Android, iOS)

От 3 Minute Games, LLC


sВашият избор оформя историята в Lifeline: Silent Night и всяко решение може да означава живот или смърт.

Известният автор Дейв Джъстъс се завръща с нова история, която се разиграва в реално време. Простите действия могат да имат дълбок ефект. Всеки избор в играта води до различен резултат накрая.

Lifeline: Silent Night е дълбоко потапяне в историята за оцеляването и постоянството. От вас се изисква да спасите Бялата звезда преди да е станало твърде късно. Съдбата на света е във вашите ръце!

 

Цена: 2,12лв.

 

 
Afterpulse (iOS)

От GAMEVIL USA, Inc.


sPulse е променил всичко. Балансът на силите е нарушен. Световните лидери изпращат елитните отряди и е дошло време вие да влезете в битка. Възстановете мира или възпламенете най-големия въоръжен конфликт в историята? Afterpulse е следващото поколение в онлайн мобилните шуутъри, перфектно проектирани за iOS. Всеки детайл е специално проектиран, за да се възползва от мобилната платформа. Oчакват ви стотици часове на забавление и интензивен геймплей.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 
Flewn (iOS)

От Gabriel Smetzer


sFlewn ще ви потопи в сюрреалистично пътуване, в което един стар кит ходи на кокили през пустинята в търсене на изгубения океан.

Изживейте тази уникална история, като преминавате през красиво илюстрирани сцени, допълнени с оригинална музика, анимация и римувани куплети. Flewn е много подходяща за деца и може да се използва като книга с разкази.

В допълнение към историята можете да помогнете на един жабок да лети и да яде буболечки и да се насладите на пътуването от тази перспектива. В сърцето си Flewn е изкусно създадена история. Геймплеят и игралната механика са прости и като цяло могат да бъдат ползвани и от малки деца.

 

Цена: 3,99 евро

 

 
Royal Revolt 2 (Android, iOS, Windows)

От flaregames


sRoyal Revolt 2 е стратегическа игра, в която ще създавате свое царство, ще усъвършенствате своята защита, ще сключвате съюзи и ще предизвиквате играчи от целия свят.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 
Happy Chef 2 (Android, iOS, Windows)

От Nordcurrent


sГответе разнообразие от ястия от всички краища на света и станете експерт готвач в тази игра. Започвате скромно с автентичната пица и паста от Италия и малко по малко се превърнете в майстор готвач. Ще посетите Хаваите, Америка, Китай и Франция, за да се превърнете в световно известен готвач.

Гответе пици и паста, сладолед и сладки, палачинки и картофен чипс, ориенталски ястия, изискани френски блюда и много други. Подобрете вашата кухня с фантастичното ново оборудване, за което винаги сте мечтали. Украсете своя ресторант и обслужвайте огромно разнообразие от клиенти с уникални вкусове и предпочитания.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)