Galactic Pixel Wars (Android, iOS)

От Robert Grzybek RSG


sGalactic Pixel Wars е перфектният избор да прекарате свободните си минути, докато чакате автобуса, метрото или сте в обедна почивка. Играта ще се хареса на феновете на сагата Star Wars, тъй като това е една безкрайна аркадна игра, в която трябва да убивате галактически воини с лазерния си меч. Вие сте единственият човек, който може да ги спре, и само бързите ви реакции ще ви гарантират успех.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)   


    
   

Fleeing the Complex (Android)

От PuffballsUnited


sНякъде в далечни земи, където снежните планини срещат морето, се намира един затвор. Добре дошли в The Wall, мястото, където ще срещнете някои от най-лошите и най-умните престъпници от всички краища на света. Вие ще влезете в ролята на Хенри, който трябва да избяга от затвора.

Очакват ви над 60 предизвикателни нива, в които трябва да вземете правилното решение, за да избегнете охраната, да убиете враговете си и в крайна сметка да избягате от пределите на затвора.

Fleeing the Complex е изключително забавна игра, която няма да ви остави да скучаете нито минута.

 

Цена: 2,15лв.


Power Hover (iOS)

От Oddrok Oy


sPower Hover е екшън игра, в която ще управлявате роботи, които карат ховърборди. Графиките са едни от най-добрите, които сме виждали в мобилна игра. Играта се препоръчва за всеки, който търси футуристични екшън игри. Потопете се в приключението сега.

 

 

 

 

Цена: 3,99 евро


Run and Rock-it Kristie (iOS)

От Armen Barsegyan


sПомогнете на Кристи да преодолява препятствията по пътя си в стремежа си да стане рок звезда. Феновете са в очакване! Намерете най-добрия маршрут във всеки етап и изпълнявайте перфектни скокове, за да отключвате нови зашеметяващ китарни сола с Кристи!

Скачайте, тичайте и се плъзгайте надолу по стени и покриви. Всяко ниво е уникално, ръчно изработено и с внимателно балансирана трудност.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)


Gods of Rome (Android, iOS, Windows)

От Gameloft


sGods of Rome ще ви вкара в една епична борба в епохата на митове и легенди. Душите на най-могъщите богове са били призовани за брутална битка. Борете се, за да възстановите мира!

Станете могъщ воин и влезете в една епична история, пълна с ежедневни предизвикателства, мистични награди и PvP битки.

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)


Candy Crush Jelly Saga (Android, iOS, Windows)

От King.com Limited


sНовото предизвикателство от King, създателите на Candy Crush Saga, се нарича Candy Crush Jelly Saga. Това е ново приключение от познатия жанр. Ще трябва да се справите с могъщата Jelly кралица.

Очакват ви възхитителни нови режими на игра, характеристики и битки с босове с участието на Jelly кралицата! Играйте като Джени, покажете вашите Jelly ходове и се изправете срещу Jelly кралицата.

Играйте Candy Crush Jelly Saga самостоятелно или с приятели, за да видите кой може да постигне най-висок резултат!

Candy Crush Jelly Saga е напълно безплатна за инсталиране и игра, но има вътрешна валута, с която се купуват продукти, като например допълнителни ходове или животи, и за нея се изисква плащане с истински пари.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)