Star Wars™: Galaxy of Heroes (Android, iOS)

От Electronic Arts


sИграйте още днес с любимите си Star Wars герои, сред които Люк Скайуокър, Хан Соло, Дарт Вейдър и още интересни персонажи от всички епохи. Победете опонентите си в епична битка в стил RPG. Изграждайте силни отбори и космически кораби, създайте добра стратегия, за да спечелите битките в емблематични места. Превърнете се в героите на Галактиката!

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)   

 

 

       

Изтегли играта от Google Play Store, App Store


 

Cube Rule - Split Second Cubic Match Test (iOS)

От PlayFlame OU


sТествайте вашето съзнание сега! Cube Rule ви предлага действие с висока скорост, в което ръцете и съзнанието ви ще трябва да работят в синхрон.

Имате два избора – ляво и дясно. Наблюдавайте цветните квадрати и кръгове и изберете страна, за да съвпаднете цветовете на квадратите и кръговете. Направете го сега! Има само едно правило! Докоснете правилната страна на екрана, за да преместите кубовете  към правилния кръг. Вашият мозък ще трябва да работи бързо.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 Изтегли играта от App Store


 

Bridge Constructor Stunts (Android, iOS)

От Headup Games


sКаскади и инженерство в едно? Това е новият Bridge Constructor Stunts!

Изграждайте рампи и конструкции, за да достигнете целта си в различните етапи. Но изграждането на съоръженията няма да е достатъчно: седнете зад волана на автомобилите си и маневрирайте умело към целта. Събирайте звезди, скачайте, обръщайте се и правете зрелищни каскади, оставяйки след себе си диря от унищожение, за да постигнете висок резултат.

 

Цена: 3,39 лв.

 

 Изтегли играта от Google Play Store, App Store


 

Driver Speedboat Paradise (Android, iOS)

От Ubisoft Entertainment


sВлезте в ролята на млад, безразсъден шофьор и се опитайте да направите нещо голямо в безмилостния свят на състезанията. Състезавайте се в екзотични места, усетете истинското състезание и тръпката да станете най-добрият пилот!

Наложете вашия стил! Персонализирайте и надграждайте вашата лодка. Посрещнете легендарния полицай Джон Танър и му помогнете в борбата срещу мафията.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 Изтегли играта от Google Play Store, App Store


 

Board Defenders (Android, iOS, Windows)

От Ludus Studio


sИграй тази невероятна логическа пъзел игра. Забавлявай се в света на Playville! Board Defenders предефинира правилата на най-популярната игра в света за всички времена. Модерна вълнуваща визия и забавна динамична игра, съчетаваща ритъма на аркадна игра с предизвикателството и логиката на пъзела - игра за мозъка, основаваща се на правилата на шаха. Намираща се в красивия свят на Плейвил, играта ще те накара да изживееш едно невероятно и необичайно приключение.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 Изтегли играта от Google Play Store, App Store, Windows Store


 

The Tribez & Castlez (Android, iOS, Windows)

От Game Insight


sПригответе се за незабравими приключения в света на Tribez & Castlez!

Като владетел на царството ще участвате в различни предизвикателства по време на играта. Някои от тях са мирни, като изграждането на едно село, засаждането на градина или поправяне на селския двор. Други ще изискват от вас да подобрите своята защита на замъка, защита на имението от атаки и занаятчийските оръжия и инструменти за вашите поданици.

Дългосрочната ви цел е да постигнете просперитет в селското стопанство, да развиете вашия град и да се борите с враговете!

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 Изтегли играта от Google Play Store, App Store, Windows Store