This War of Mine (Android, iOS)

От 11 bit studios


sВ This War of Mine няма да играете като елитен войник, а като група от цивилни, които се опитват да оцелеят в обсаден град, борейки се с липсата на храна, лекарства и постоянната опасност от снайперисти и врагове.

Играта ви предлага да преживеете войната и да я видите от изцяло нов ъгъл. Темпът на This War of Mine се налага от деня и нощта. През деня снайперисти ще се опитват да ви спрат от напускането на убежището ви. Тогава ще трябва да се фокусирате върху поддържането на скривалището си. През нощта ще излизате на мисии в опит да съберете неща, които ще ви помогнат за оцеляването ви.

Решенията, които ще вземате, ще са решения на живот и смърт. Опитайте се да защитите всеки член на вашето скривалище или жертвайте един за по-дългосрочното ви оцеляване. По време на война няма добри или лоши решения, има само оцеляване. Колкото по-скоро осъзнаете това, толкова по-добре.

 

Цена: 9,99 лв.  

 

 Изтегли играта от Google Play Store, App Store


 

Hello Kitty World of Friends (Android, iOS)

От Assorted Nuts Entertainment Ltd


sHello Kitty се впуска в световно приключение! Ще играете като Hello Kitty, която изследва родния си град Лондон. Изпълнявайте задачи и предизвикателства с приятелите си. Персонализирайте облеклата и аксесоарите на Hello Kitty и се забавлявайте безкрай.

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 Изтегли играта от Google Play Store, App Store


 

Progress to 100 (iOS)

От Ludosity AB


sОбщувайте с вашия iPhone или iPad по начини, които никога не сте смятали за възможни. Пригответе се да се озадачите и изумите от Progress to 100. В Progress to 100 има озадачаващи моменти и игриви задачи - използвайте творчески движения и звуци, за да преминете на следващото ниво.

 

 

 

Цена: 2,99 долара

 

 

 


Изтегли играта от App Store


 

Agent A: A puzzle in disguise (iOS)

От Yak & co


sAgent A току-що е пристигнала в централата. Нейната мисия е от изключителна важност и тя влиза в сила незабавно.

МИСИЯТА: Ruby La Rouge.

Известен враг шпионин е набелязал група от тайни агенти. Вашата мисия е да го намерите и заловите. Мотивите му не са ясни, но това ще се изясни в хода на играта. Проникнете в тайната му бърлога и разкрийте плановете му. Но бъдете внимателни, защото светът на шпионите е доста опасно място.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 Изтегли играта от App Store


 

Doodle God: 8-bit Mania (Android, iOS, Windows)

От JoyBits Ltd


sВърнете се в 80-те години с тази пристрастяваща пъзел игра. Разбърквайте и събирайте различни комбинации от елементи, за да изградите вселената на мечтите си. Цялата игра е красиво преобразена в пикселизрана графика с един страхотен 8-битов саундтрак, който ще ви отведе обратно към самото начало на видеоигрите.

Разбира се, вселената не е създадена в един ден. Вие ще трябва да създадете животните, инструментите, бурите и дори армиите. Но внимавайте, защото силата на сътворението може да има неочаквани последици.

Не се притеснявайте, не сте сами в това космическо пътуване! Всеки път, когато успешно създадете нов елемент, ще бъдете възнаграждавани с остроумие и мъдрост на някои от най-великите философи. Дайте воля на бога във вас.

 

Цена: 1,58 лв.

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, App Store, Windows Store


 

Slots Pro (Android, iOS, Windows)

От Rolling Donut Apps


dSlots Pro ви дава възможност да се насладите на игралните автомати в стил Лас Вегас безплатно на всички ваши устройства с Windows. Опознайте трите уникални слот машини, всяка със собствена мини игра, дневни бонуси, огромни джакпоти и безкрайни начини да печелите.

Състезавайте се с хора от всички краища на света и се изкачвайте в световните класации. Колекционирайте предмети и се наслаждавайте на прекрасни графики и анимации заедно със забавни звуци и музика.

 

Цена: Безплатна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Изтегли играта от Windows Store