The Martian: Official Game (Android, iOS)

От Little Labs, Inc.


sВлезте в ролята на астронавта и специалист по комуникациите на NASA Марк Уитни в официалната игра The Martian.

След като сте се озовали сами и блокирани на Марс, в тази интерактивна игра ще трябва да използвате наука, интуиция и стратегия, за да се справите с критичната ситуация. Ще вземате решения, за да останете живи, докато помощта стигне до вас.

The Martian може да се играе както от смартфони, така и от умни часовници. Вашата мисия е да стигнете до Земята.

 

Цена: 6,25 лв.  

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, App Store


 

Blossom Blast Saga (Android, iOS)

От King


sBlossom Blast Saga е нова игра от създателите на Candy Crush Saga & Farm Heroes Saga! Въпреки че наподобява много игри, в които трябва да съберете няколко елемента един до друг, за да се анихилират, в Blossom Blast Saga нещата са поднесени изключително приятно.

В нея ще карате цветята да разцъфват и всичко около вас ще „ухае“ прекрасно. Красивите цветове ще се отварят пред очите ви, когато съберете няколко елемента един до друг.

Изчистете цялата цветна алея, за да получите Awesome Blossom!, но внимавайте за плевели! Blossom Blast Saga е безплатна игра, но има и виртуална валута (срещу истински пари), за закупуване на продукти, като например допълнителни ходове или животи.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 Изтегли играта от Google Play Store, App Store


 

The Room Three (iOS)

От Fireproof Games


sДългоочакваното продължение на носителката на BAFTA награди The Room (Apple игра на годината 2012 г.) и The Room Two (App Store Best 2013-14) най-накрая е тук.

Добре дошли в The Room Three – едно физическо пъзел приключение в красив тактилен свят. Примамени на отдалечен остров, вие трябва да решите пъзелите, разработени от мистериозен човек, известен като The Craftsman.

Поради тежките графични изисквания The Room Three не е съвместима с iPad 1, iPhone 4, iPod Touch 4-о поколение.

 

Цена: 4,99 евро

 

 


Изтегли играта от App Store


 

Leonardo’s Cat (iOS)

От StoryToys Entertainment Limited


sНа хоризонта е нова пъзел игра с участието на гласа на Патрик Стюарт (Star Trek, X-Men) като Леонардо да Винчи.

Най-новото изобретение на Леонардо е Automaton, но то е било откраднато от подлия му враг Микеланджело. Вие трябва да помогнете на Scungilli, смелия котарак на Леонардо да намери Automoton, преминавайки през зловещи препятствия и ужасяващи капани.

Използвайте вашата съобразителност и арсенала от хитри изобретения на Леонардо да Винчи, за да напредвате през нивата. Напътствайте Scungilli към безопасни места. Но внимавайте, защото едно погрешно движение и вие ще се върнете обратно на чертожната дъска.

 

Цена: 2,99 евро

 

 Изтегли играта от App Store


 

Microsoft Solitaire Collection (Windows)

От Microsoft Studios


sЗапознайте се с обновената игра Microsoft Solitaire Collection, която остава най играната компютърна игра на всички времена. Правилата са ясни, геймплеят е до болка познат, а играта е напълно безплатна.

Solitaire е част от Windows повече от 25 години, а Solitaire Collection обединява пет различни игри с карти в една.

 

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Windows Store


 

Microsoft Mahjong (Windows)

От Microsoft Studios


sMicrosoft Mahjong е класическата игра от Windows, в която трябва да търсите еднаквите плочки, за да ги премахнете от дъската. Феновете на Mahjong могат да се насладят на любимата бордова игра на своите смартфони, таблети и, разбира се, компютри.

Насладете се на красива графика и релаксиращи звуци с няколко теми, между които да избирате. Очакват ви пъзели с четири нива на трудност, идеални както за маджонг начинаещи, така и за експерти.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

 Изтегли играта от Windows Store