Football Manager Mobile 2017 (Android, iOS)

От SEGA


sFootball Manager Mobile 2017 е най-бързият начин за управление на избрания от вас футболен клуб. И под бърз имаме предвид, че просто пускате играта на мобилното си устройство и се потапяте в света на футболните мениджър. Да, можете да играете FM Mobile 2017 дори по време на път.

Имате достъп до десетки клубове от 15 страни по целия свят, включително всички големи европейски лиги. Можете да извършвате трансфери и да изграждате тактики. Доведете вашия клуб до победа.

 

 

 

Цена: 18.99 лв.Dominocity (Android, iOS)

От NoStopSign, Inc


sОбичате ли играта на домино? Изтеглете Dominocity и поставяйте правоъгълните плочки на точните места, за да се получи ефектът на доминото, когато ги бутнете. Създайте верига от плочки, за да достигнете крайната платформа. Безопасно решение, без нуждата да подреждате целия си под в парчета домино.

 

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

Fantastic Beasts: Cases (Android, iOS)

От Warner Bros


sОвладейте вашите магически умения и се потопете в магьосническия свят, за да разследвате необясними случки. В новото приключение, вдъхновено от Дж. К. Роулинг, ще се насладите на интересни изживявания, като откривате скрити предмети, разпитвате свидетели, анализирате доказателства и магии, за да откриете и защитите магическите същества.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Go Rally (iOS)

От Chillingo Ltd


sGo Rally е страхотна рали игра, в която ще се състезавате по разнообразни писти, с уникални коли и ще напредвате в режим Кариера. Има и мултиплейър предизвикателства както и опция за създаване на писти по желание. Go Rally е единствената рали игра, от която някога ще се нуждаете!

 

 

 

 

Цена: 4.99 евроAurora - Puzzle Adventure (iOS)

От Silverback Games


sРешавайте възхитителни пъзели в Aurora - Puzzle Adventure. Пъзелите са ръчно изработени от страхотния екип на Silverback Games. Насладете се на сюрреалистични картини и търсете изгубените приятели на Aurora. Спасете нейните магически котки и се изправете пред мистериозна сила, която заплашва спокойната ви вселена.

 

 

 

 

Цена: 1.99 евроBeams (iOS)

От Appsolute Games LLC


sBeams е минималистична пъзел игра, която се отличава с 60 релаксиращи пъзела с невероятна атмосфера и измамно прост дизайн. Бъдете готови да предизвикате съзнанието си с Beams.

 

 

 

 

Цена: 0.99 евро