Pirates War - The Dice King (Android, iOS)

От Idiocracy, Inc


sАхой, капитан! Готови ли сте да отплаваме?

Станете капитан на пиратите и създавайте крепости, борете се с други пирати и завземайте техните територии.

В Pirates War има много начини да се превърнете в победители! Можете да съсредоточите усилията си върху ограбването на противниците си или да използвате по-дефанзивна стратегия и да укрепите вашите крепости срещу нахлуването на врага.

Създайте свой собствен пиратски екипаж и се подгответе за битка.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)          

LONELY SUN – Be Gravity's Guiding Hand (iOS)

От Rinikulous Games Corp.


sПредставете си в студените, самотни дълбини на Космоса. Това е новата мобилна игра Lonely Sun, която ще ви отведе на пет красиви планети. Всеки свят (Nuriona, Ametho, Neryssa, Isoley и Siroccee) има своя странен пейзаж, различни опасности и гравитация.

Вашата основна цел е да преминете през тъмните кътчета на Космоса и да обиколите самотното Слънце в центъра на Слънчевата система. Изправете се пред различни предизвикателства и оцелейте по пътя към заветната цел.

 

Цена: 1.99 евроRusty Lake: Roots (Android, iOS)

От Rusty Lake


sЖивотът на Джеймс Вандербум се променя драстично, когато той засажда специално семе в градината в къщата си. Това е дървото на живота, което ще ви потопи в едно невероятно интересно приключение.

 

 

 

 

Цена: 5.89 лв.The Trail (Android, iOS)

От Kongregate


sThe Trail е приключение, в което ще се наслаждавате на различни пейзажи и фантастични гледки. Използвайки само палеца си, ще се движите напред по възхитителни пътеки. Пътувайте към новия свят. Научете се на занаяти и търговия.

 

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)DC Legends (Android, iOS)

От Warner Bros.


s

В DC Legends ще управлявате екип с най-големите герои на DC. Играйте със Супермен, Батман, Жокера и други в битка срещу Некрон. Как ще повлияете на съдбата на DC Universe, зависи от вас!

 

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Asphalt Xtreme (Android, iOS)

От Gameloft


sЕлате в неизследвана територия с Asphalt Xtreme! Скачайте от дюни, преминавайте през каньони, минавайте през калта и летете покрай опонентите си, за да стигнете до финала! Asphalt Xtreme е най-новото рали приключение на Gameloft, което ще ви даде нова тръпка от мобилните рали състезания.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)
 

 

Тагове: