Road Racing:Extreme Traffic Driving (iOS)

От T-Bull Sp. z o.o.


sКарайте спортен автомобил с бясна скорост, докато се опитвате да избегнете трафика и да заобикаляте дупки и блокади. Road Racing:Extreme Traffic Driving има страхотна графика и динамичен геймплей с много мисии и коли.

Целта ви е да изпълнявате задачи във всяко ниво и така да получите три звезди. Можете да подобрявате колата си технически, благодарение на виртуалната валута, която ще събирате по време на игра. Геймплеят е изключително динамичен, а звуковите ефекти са страхотни.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)     
     

Super Phantom Cat (Android, iOS)

От Veewo Games


sSuper Phantom Cat е пристрастяваща и забавна игра. Геймплейят е сравнително спокоен и умерен, но едновременно с това завладяващ. Вие влизате в ролята на бяла котка, която се бори с препятствията. Вашата цел е да избягвате или елиминирате всеки, който се изпречи на пътя ви. Ще срещате пчели, паяци, шипове, духове и още много противници. Целта ви е да стигнете до края на нивото и да съберете бонусите.

Можете да си взаимодействате с някои елементи от игралното поле. Има и допълнителни герои. Можете да отключите полицай, мечка, вампир и още много забавни и цветни аватари.

 

Цена: Безплатна за Android (Предлага покупки в приложението), iOS - 1.99 евро

Barrier X (Android, iOS)

От PINKAPP


sBarrier X ще изпита вашите рефлекси на едно ново ниво. Очаква ви много бърз геймплей. Целта X е да издържите максимално дълго без да се блъснете в препятствие.

На всеки 15 минути бързината ще се ускорява и след 30 секундно задържане на игралното поле ще отключвате ново ниво.

Всяко ниво отговаря на една от буквите на думата “Barrier”, но дори да са само седем, те са толкова трудни, че ще ви се сторят като 70. Усетете скоростта и пътувайте в този 3D свят.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Crashing Season (Android, iOS)

От Koukoi Games Ltd


sCrashing Season е игра с безкрайно тичане и физика, базирана на 3D свят, в който вашата мисия е да оцелеете и да победите вълни от врагове.

Злите ловци и техните шефове са унищожили спестяванията на животните в стремежа си за световно господство. Сега е време за епично отмъщение! Събирайте вашите монети и диаманти и завладявайте света, докато убивате всеки враг, който стои на пътя ви.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Land Sliders (Android, iOS)

От Prettygreat Pty. Ltd.


sВсички странни сънища оживяват в Land Sliders. Със своите над 3 милиона играчи по целия свят, това е едно приключение, което не бива да пропускате!

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Nonstop Knight (Android, iOS)

От flaregames


sNonstop Knight е динамична и лесна за управление игра, в която ще влезете в ролята на рицар, който ще разбива на пух и прах своите враговете, техните босове и ще печелите злато и скъпоценности! Надграждайте своя рицар и откривайте нови възможности за разгръщане в битката.

Не се изисква интернет връзка.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)