30 дни фитнес (Android, iOS)

От Simple Design Ltd.


sУпражнения вкъщи, удобни за всички и по всяко време, пък и разработени от професионален треньор (поне така казват създателите на приложението). Упражненията помагат значително да подобрите формата и здравето си, но за да видите резултати, трябва да бъдете сериозни и отдадени към режима.

Приложението повишава интензивността на упражненията последователно, за да може всеки ден да надграждате. 30 дни фитнес ще ви помогне много за поддържане на формата и за ефикасно отслабване. Доказателство за успеха на приложението е попадането му в класацията Best of 2016 App. 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението) 

 


        

CastBox (Android)

От CastBox.FM - Radio & Podcast & Music & AudioBook


sАко обичате да слушате интересни предавания, анализи, истории, музика, книги, пробвайте това приложение. То предлага огромен набор от подкасти, към които лесно можете да се абонирате, а описанието на всеки е поднесено отлично чрез приятен интерфейс. Да, CastBox предлага всичко, което искате - аудио книги, FM стрийминг, безплатно. 

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


Wallet - Проследяване на бюджета (Android)

От BudgetBakers.com


sWallet ви помага да планирате гъвкаво своя бюджет и да следите разходите си. Ако постоянно се замисляте точно къде е отишла заплатата, това приложение ще ви помогне да проследите пътя на парите ви. Активирайте план и управлявайте своите финанси заедно с хората, на които имате доверие. Можете да използвате множество валути, банки и финансови институции. Wallet е помощник, с който да затегнете и контролирате по-лесно семейния бюджет.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


Forza Football - Live scores & video highlights (Android, iOS)

От FootballAddicts


sForza Football е революционно приложение за футболни резултати на живо. То ще ви държи в крак с резултатите в спорта, който най-много обичате. Споделяйте мислите си с фенове от цял ​​свят. Това е много повече от просто приложение за резултати на живо - това е вашият портал към най-популярната игра... дори да следите почти никому неизвестен отбор. Приложението предлага и уведомления, за да не изпускате най-интересните резултати.

 

 

 

Цена: Безплатно

 


KaleidaCam (iOS)

От Dapper Owl


sПревърнете своя iPhone или iPad в камера калейдоскоп и заснемайте красиви снимки. Изберете от четирите включени калейдоскоп стилове. Можете да преработите съществуващи снимки от вашата библиотека в този интересен стил. Със сигурност ще си гарантирате интересни и разноцветни моменти и спомени.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


Multiple Exposure - Double Exposure Camera (iOS)

От Studio-603 Inc.


sНезависимо дали сте опитен фотограф или любител, който иска да научи нови фотографски техники, Multiple Exposure ще ви осигури инструментите, с които да направите уникални по рода си снимки с вашия iPhone, iPad или iPod Touch. През приложението имате достъп до редица интересни филтри и да си "поиграете" с експозицията.

 

 

 

Цена: 2 евро


Тагове: