Christmas RADIO (Android, iOS)

От BluMedialab.com BV


s

Коледните празници наближават, а това е добър повод да се заредим с коледно настроение и да си пуснем приятна музика. Christmas RADIO е приложение, с което ще се наслаждавате на голямо разнообразие от коледни хитове от над 50 уникални станции.

Някои от тазгодишните по-популярни станции включват: Xmas in Frisko, New Orleans Christmas, Christmas Lounge и Christmas Country.

Christmas RADIO е напълно безплатно. Приятно слушане и Весела Коледа!

 

Цена: Безплатно
          

Filterloop Infinite (Android, iOS)

От Platform


sFilterloop Infinite е вашият неизчерпаем източник на красиви филтри за снимките ви. Само с едно натискане ще добавяте зашеметяващи ретро и аналогови ефекти към вашите изображения.

Направете бърза редакция на снимки в движение, качете ги и след това ги споделете с всичките си приятели. Всеки резултат е сложна комбинация от ръчно изработени филтри и аналогови филмови ефекти.

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)SkyView Explore the Universe (Android, iOS)

От Terminal Eleven LLC


sНе е нужно да бъдете астрономи, за да откривате звезди или съзвездия в небето, просто отворете SkyView и го оставете да ви води. SkyView е красиво и интуитивно звездно приложение, което използва камерата на телефона ви, за да ви показва небесните обекти.

Вижте всички 88 съзвездия, докато сканирате небето, намерете всяка планета в нашата Слънчева система и откривайте далечни галактики.

 

 

Цена: 3.07 лв.Hyper News. 100% Offline Videos For Your Commute (iOS)

От AntiHero, Inc.sHyper News е приложение, което ще ви даде възможност да гледате видео новини, без да имате връзка с интернет. Приложението автоматично се запасява с нови клипове, когато се свържете с Wi-Fi мрежа, за да можете по-късно да ги прегледате, ако сте в офлайн режим.

Hyper News ви дава достъп до новините от света, където и да се намирате. Останете в крак с времето и се информирайте всеки ден. То революционизира пътуването ви до работното място, правейки гледането на видео новини лесно като детска игра.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)ViewRanger - Hiking & Cycling Trails (iOS)

От Augmentra


sОткрийте хиляди вдъхновяващи приключения в приложението ViewRanger. С интегрираната си система за навигация ViewRanger ви дава достъп до нови места. То е перфектно за проучване на планински върхов и ползва информация от повече от 200 екипа за търсене и спасяване.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Jerrycan – Track Fuel, Mileage and Expenses (iOS)

От Pavlo Grozian


sС Jerrycan ще проследявате действителния разход на гориво на автомобила си, както и неговия пробег. Шофирането ви ще стане доста по гориво-ефективно, ще намалите разходите си и заедно с това и вредното въздействието върху околната среда.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


 

Тагове: