Trusted Contacts (Android)

От Google Inc.


sTrusted Contacts е приложение за лична безопасност, коeто отваря директна линия на споделянето между вас и вашите близки.

- Добавяйте най-близките си приятели и семейството си като доверени контакти.

- Позволявайте на доверените контакти да имат достъп до вашето местоположение.

Ако всичко е наред, можете да отхвърлите заявката, но ако не сте в състояние да отговори за местоположението си, то ще се споделя автоматично (работи дори ако сте офлайн или телефонът ви няма батерия).

- Проактивно споделяйте местоположението си, ако се чувствате несигурни или се окажете в случай на авария.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)         

Moovit: инфо за автобуси (Android, iOS)

От Moovit App Global LTD


sMoovit е локално транзитно приложение, на което са се доверили над 45 милиона пътуващи през повече от 1200 града. С най-достоверната и прецизна информация Moovit добавя нов град на всеки 18 часа.

Комбинирайки всичките ви опции за придвижване в едно-единствено приложение, Moovit ви дава пълен контрол над вашите пътувания и най-накрая вече ще можете да бъдете спокойни, когато използвате обществения транспорт.

Тъй като общественият транспорт винаги е непредвидим, Moovit непрекъснато се обновява, когато операторите променят графиците или променя услугите си, така че да не се окажете на спирка, която е затворена, или да чакате автобус, който няма да дойде.

Забележка: Продължителното използване на GPS във фонов режим може драстично да намали живота на батерията на телефона ви.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Khan Academy (Android, iOS)

От Khan Academy


sKhan Academy ви позволява да научите почти всичко безплатно. Налични са над 10 000 клипа с обяснения по математика, наука, икономика, история и много, много повече. С удобната навигация и търсене по-бързо ще намирате това, което ви е нужно. Съхранявайте уроци за офлайн преглед. Синхронизирайте това, което четете, между вашия Android телефон и khanacademy.org.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)EQLZR PRO - music booster and sound equalizer (iOS)

От Pensberg System LP


sEQLZR PRO драстично ще подобри качеството на звука на вашия iPhone и iPad. То е специално проектирано за iPhone, iPad и iPod. EQLZR PRO ще ви позволи да изпитате максимално удоволствие от музиката си!

 

 

 

 

Цена: 4 евроMagic Launcher Pro - Launch anything Instantly (iOS)

От Roxwin Vietnam Technologies Company Limited


sMagic Launcher Pro ще направи използването на приложения от вашия смартфон лесно като детска игра. То ще показва всички нужни настройки и информация на едно място, за да не превключвате между приложенията. Осъществявайте достъп до контакти, настройки за звук, Wi-Fi и много други.

 

 

 

 

Цена: 2.99 евро

 


BrainWave Tuner - Binaural beats & white noise (iOS)

От PPL Development Company LLC


sBrainWave Tuner ще ви помогне да се отпуснете, да успокоите тялото и ума си и да стимулирате мисълта си. Това ще ви накара да се чувствате по-добре и да бъдете по-спокойни. Можете да промените интензитета на мозъчната стимулация от слаба до силна, за да постигнете оптимален ефект.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Tech

Фотографската чанта на People of Sofia и любовта към портретите

2 | Преди 5 ч.