Moove - Chat, Play, Meet (Android, iOS)

От Waplog Social Network


sДнес е фантастичен ден да намерите нови приятели, да играете онлайн игри с тях и да чатите. Всичко на едно място!

Запознавайте се с нови хора, предизвикайте ги в онлайн игри и изпращайте съобщения на воля. Следвайте другите, за да бъдете  последвани и вие!

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)YouTube Go (Android)

От Google Inc.


sМакар и неофициално, Google пусна своето YouTube Go приложение, за да ви улесни в гледането на видео в офлайн режи. Пуснете избрано видео да се сваля с която резолюция предпочитате, а след това го гледайте в офлайн режим в удобен за вас момент.

Една от най-интересните функции е възможността сваленото видео да бъде споделено чрез Bluetooth с друго устройство.

 

 

Цена: Безплатно

 


Airport by FLIO (Android, iOS)

От Flio Limited


sС Airport от FLIO ще получите лесен достъп до безплатни Wi-Fi точки, ще получавате чудесни оферти за храни и пазаруване на летища, съвети и идеи до датата на отпътуване и времето на пристигане.

Вземете намаления за храни и напитки. Откривайте по-лесно места на летищата. Имате нужда от място, където да заредите вашия лаптоп? Или нещо интересно за вашите деца? FLIO има всички отговори. Не пропускайте полети! С навременната информация за полетите ще можете да сте спокойни, че всичко е наред.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)LightX - Advanced Photo Editor (iOS)

От Andor Communications Private Limited


sLightX е забавен и лесен начин да премахвате фонове на изображения, да създавате перфектни селфита и да добавете ефекти. Приложението разполага с всички съвременни инструменти за редактиране - смесвате цветовете, кривите, наситеността, контраста на експонацията и др.

LightX премахва неудобството да пускате компютъра в жилището ви на множество приложения за редактиране на една снимка. Правете снимки с вашата камера, редактирайте тези снимки, за да се трансформират, и ги споделяйте с приятелите и семейството си.

 

Цена: 1.99 евроKaraoke Game - Sing and Record Songs (iOS)

От Singon


sKaraoke Game е приложение за пеене. То включва всичко, което ви трябва, за да звучите страхотно. Превърнете се в караоке звезда с помощта на водещи вокали, точкуване и незабавна обратна връзка!

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)hear, here - Learn English Homophones (iOS)

От Jorge Negrotti


shear, here е приложение за усъвършенстване на познанията ви по английски. Приложението разполага с 300 думи (достъпни чрез вътрешна покупка) и ще ви позволи да разширите речника си и да подобрите своето произношение по много лесен и забавен начин.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)