Shedd (Android, iOS)

От dubizzle


sПредставяме ти Shedd – фешън платформа за обикновени хора, модни ентусиасти, дизайнери и малки бизнеси, където всички могат да публикуват за продажба или да откриват уникални, оригинални, вълнуващи и интересни модни продукти и аксесоари.

Стремим се да създадем платформа, която да помогне на млади дизайнери, предприемачи и чисто запалените по модата обикновени потребители да продадат своите дрехи, обувки и модни аксесоари и така да вдъхнат живот на истинската мода, тази, която има собствен дух и лице и е толкова близо до всеки от нас. Освен това искаме да извадим на показ наистина уникални артикули от високо качество, които са закупени, но стоят неизползвани от своите собственици – облеченото веднъж и захвърлено в гардероба не носи полза на никой, ако просто си стои там.

Защо го правим? Вярваме, че трябва да поддържаме модата жива. Вярваме, че всички обичат импулсивното пазаруване и разбираме стремежа на всеки да задоволи моментните си желания, но не смятаме, че това е устойчив модел, и предлагаме разумна алтернатива и естествено решение за него. Виждаме като възможност да създадем лесен за употреба продукт, зад който стоят последните възможности на модерните технологии, подплатен с невероятно потребителско обслужване и съпорт – всичко с целта да дадем отговор на вечния въпрос – Какво да облека?

Ще направим процеса толкова лесен, че всеки ще може да се отдаде спокойно на импулсивното пазаруване, след като има алтернатива да продължи живота на дрехите и аксесоарите, които няма да използва, и така ще поддържа модата жива.

А ти - какво ще е първото нещо, което ще публикуваш в Shedd?

 

Цена: Безплатно    
      

Facebook Mentions (Android, iOS)

От Facebook


sFacebook Mentions е приложение, което позволява на феновете да коментират живи излъчвания, както и да виждат колко хора гледат в момента. Това е по-добрият начин за актьори, спортисти, музиканти и други известни личности да останат в контакт с почитателите си и хората и нещата, за които ги е грижа.

Go Live - разкажете историята си с видео на живо.

Говорете с последователите си - вижте какво казват хората за вас и темите, които ви интересуват.

Започнете разговор - споделяйте актуализации, снимки, видеоклипове и повече с вашите последователи, директно от телефона си.

 

Цена: БезплатноGoEuro (Android, iOS)

От GoEuro


sТърсете и запазвайте билети за жп, автобусни и самолетни пътувания за Евро 2016 на едно място!

Сравнявайте лесно разписания на влакове, автобуси и полети във Великобритания и останалата част на Европа. Получете оферти от доверени партньори. Това е единственото приложение за пътуване, което ви предлага над 46 000 маршрута дневно.

Партньорите на GoEuro са: National Express, First Train, Eurolines, Eurostar, Virgin trains, Gatwick Express, EasyJet, Renfe, Deutsche Bahn, TrenItalia и други.

 

Цена: БезплатноUA Record (Android, iOS)

От Under Armour


sUA Record е първата в света фитнес система, свързана 24/7. Проследявайте съня си, фитнес активността и храненето. Задайте и постигайте цели, свържете и синхронизирайте устройствата си и следвайте приятели UA спортисти. Използвайте пълната мощ на UA Record приложението самостоятелно или вземете своя UA HealthBox.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)5 Minute Relaxation (Android, iOS, Windows)

От Olson Applications


sЧувствате ли умора и тревожност? Може би си мечтаете за поне 5 минути мир и спокойствие? Тогава изтеглете това приложение, за да се почувствате по-спокойни само за 5 минути.

 

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

didlr (Android, iOS, Windows)

От Didlr Ltd


sDidlr е приложение за рисуване, с което ще изразите творческите си умения. Нарисувайте неща, които ви вдъхновяват, и други, които винаги сте искали да нарисувате. Използвайте въображение и споделяйте с приятели. Didlr ви позволява да споделяте лесно в социалните мрежи, по електронна поща, SMS и други приложения за незабавни съобщения.

Вдъхновете се. Свържете се с нови хора. Открийте един нов свят. Споделете.

 

Цена: Безплатно