Netflix (Android, iOS, Windows)

От Netflix, Inc.


sNetflix е световен лидер абонаментна услуга за гледане на телевизионни сериали и филми на вашия телевизор, телефон, таблет, компютър. Както знаем, от тази седмица Netflix вече е достъпна и в България и мобилното приложение е отключено за нашия регион. То ще осигури най-доброто изживяване навсякъде, по всяко време.

Изтеглете безплатното приложение, като част от вашия абонамент за Netflix и ще можете веднага да гледате хиляди телевизионни сериали и филми на вашия телефон. Започнали сте сериал или филм и ви се налага да излезете? Няма проблем, защото мобилното Netflix приложение ви позволява да продължите да гледате от там, където сте спрели.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)         

TravelBird | Travel Deals (Android, iOS)

От TravelBird B.V.


sТърсите ли интересни места за вашите пътувания? TravelBird ще ви даде незабавен достъп до най-добрите хотели, градски почивки и пакетни почивки. Резервацията на следващата ви почивка никога не е била толкова лесна и бърза!

С мобилното приложение TravelBird ще имате всички вдъхновяващи оферти за пътуване на една ръка разстояние. Приложението ще ви помогне да намерите точно това, което търсите, независимо дали това е романтична минипочивка, семейна почивка или ол инклузив почивка в някое слънчево местенце.

С  TravelBird ще намирате нещо ново всеки ден. Със сигурност ще намерите нещо, което ще разпали въображението ви. Най-добрите хотели на най-добрите цени за вашата перфектна почивка.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Alive! Effects and Filters for Live Photos (iOS)

От dgMotion Mobile


sИскате ли вашите „живи снимки“ да се открояват от останалите? Чакането свърши. Сега е време за Alive! Нанесете невероятни филтри и ефекти към живите снимки, които правите с вашите iPhone 6s/6s Plus.

Подобрявайте ги с творческите инструменти за настройка. Подобрете яркостта, контраста, наситеността, сенките и др. Докоснете и задръжте с пръст върху снимката, за да видите резултатите в движение, в реално време. Запазете „живите снимки“ във вашата галерия, за да ги споделите по-късно.

Конвертирайте вашите „живи снимки“ във видеоклипове и GIF файлове. Споделяйте ги във Facebook, YouTube и Twitter.

 

Цена: 1,99 евроMicrosoft Selfie (iOS)

От Microsoft Corporation


sMicrosoft Selfie е iOS приложение, с което ще подобрите автопортретите си. Microsoft Selfie е предназначено да подобри качеството на снимките, които си правите с предната камера. С него ще можете по-лесно да коригирате баланса на цветовете, цвета на кожата, както и осветеността.

Това е интелигентен начин да направите подобрения на вашите автопортрети. Всяка от 13-те опции за филтриране ще почисти шума и ще направи други общи подобрения, за да добавите вашия вкус към снимката.

 

Цена: БезплатноPixAnimator (Android, iOS, Windows)

От Moonlighting Apps, LLC


sПоставете вашите снимки в страхотни видео потоци и получете уникални и красиви творения, които да покажете на приятелите и семейството си. Всичко е много забавно и супер лесно!

Можете да използвате много ефекти безплатно или да отключите всичко чрез вътрешни покупки. Това приложение изисква бърза интернет връзка!

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Flashcards Pro (Windows)

От ANTARA SOFTWARE & CONSULTING PRIVATE LIMITED


sНаучете езици, използвайте текст в реч за аудио-базирано обучение, помогнете на децата да научат азбуката и лексика, да се подготвят за изпити, подобрете паметта си и много повече с Flashcards Pro.

 

 

 

 

Цена: Безплатно