N26 – Banking by Design (Android, iOS)

От Number 26


sПовече от 200 000 потребители вече използват мобилно банкиране с N26. На разположение имате:

- Пълнофункционален банков профил

- Интуитивно мобилно банкиране

- Отворете си сметка само за 8 минути (100 процента онлайн - вашата идентичност ще бъде проверена чрез видеоконферентна връзка)

Пращайте пари по SMS, международно чрез TransferWise.

Безплатна проверка на сметка, безплатен MasterCard, удобен овърдрафт достъп.

 

Цена: БезплатноCamera360 Lite - Selfie Camera (Android, iOS)

От PinGuo Inc.


sCamera360 е приложение за хората, обичащи селфита. С многобройните си фото филтри и фото ефекти можете да постигнете невероятни резултати. Споделяйте уникалните изображения във Facebook, Instagram, Twitter и други социални платформи.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Quit Now: My QuitBuddy (Android, iOS)

От Australian National Preventive Health Agency


sАко сте редовен пушач (или дори не толкова), приложението Quit Now: My QuitBuddy ще ви помогне веднъж завинаги да се справите с този вреден навик, като същевременно ви показва колко пари спестявате от това.

Приложението предоставя всички факти, които трябва да знаете за влиянието на тютюнопушенето върху здравето ви.

Но Quit Now няма да ви принуждава да се откажете на момента. Вие можете да определите дали сте готови да се откажете точно сега или след известен период. Можете да настроите свои собствени цели, причините за отказ от цигари, включително да добавите приятели, на които можете да разчитате във време на нужда.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Facetune 2 (iOS)

От Lightricks Ltd.


sНаследникът на любимото приложение на милиони селфи маниаци - Facetune - е тук. Facetune 2 ви дава достъп до невероятна колекция от най-добрите професионални инструменти за ретуш. Можете да избелвате зъби, да премахвате петна, да изглаждате кожата и още много други неща.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Gifs Art: Gifs, Video, Live Photo (iOS)

От PicsArt


sGifsArt от PicsArt е мощен GIF генератор, който ще ви предостави всичко необходимо за създаване на страхотни анимирани GIF файлове. Можете да създавате Gif-чета с камерата на iPhone или да комбинирате вече заснети кадри.

Персонализирайте вашите GIF-чета чрез добавяне на анимирани маски, ефекти, стикери и текст, а след това споделете готовите файлове с вашите приятели в социалните платформи.

Ще можете да внасяте от Giphy за едно безкрайно персонализиране и, разбира се, от вашата PicsArt галерия.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)TypiMage - Typography Editor (iOS)

От FTUSTUDIO LTD


sСъздаването на красив дизайн за текст не опира само до избора на шрифт. Важно е как шрифтовете са комбинирани и как е структуриран текстът. Това се нарича типография. TypiMage е мощен типографски генератор, който магически превръща вашия текст в невероятни печатни дизайни. Използвайте TypiMage, за да спестите време и да покажете невероятни резултати.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)
Тагове: