Prisma – Art Filters and Photo Effects (Android, iOS)

От Prisma labs, inc.


sБъдете артист! Истинската ви артистичност ще изпъкне с приложението Prisma, с което ще превърнете снимките и видеоклиповете си в страхотни произведения на изкуството. С десетките артистични филтри ще направите от една най-обикновена снимка или видеоклип истински шедьовър!

Уникалната комбинация от невронни мрежи и изкуствен интелект ви помага да превърнете запомнящите се моменти в незабравимо изкуство.

 

 

Цена: Безплатно

 


Google Duo (Android, iOS)

От Google, Inc.


sDuo е най-новото приложение за видеоразговори на Google, което е проектирано да бъде просто, надеждно и забавно, така че никога да не пропускате важни моменти. За Duo се изисква единствено телефонен номер и отсрещният човек да има инсталирано приложението на своето Android или iOS устройство. А с функцията Knock Knock ще можете да видите кратко видео на обаждащия ви се човек още преди да сте отговорили.

 

 

Цена: Безплатно
 

Facebook Adverts Manager (Android, iOS)

От Facebook


sУправлявайте вашите Facebook реклами по време на път. Бързо създавайте и проследявайте вашите реклами от вашите Android и iOS устройства.

Създавайте реклами: използвайте снимките и видеоклиповете от устройството си, за да достигате до повече хора във Facebook, Instagram и Audience Network.

Бъдете в крак с нещата: получавайте своевременни уведомления за ефективността на рекламите ви.

Управлявайте кампаниите: редактирайте рекламите си и коригирайте графиците и бюджета.

Измервайте успеха си: вижте каква е ефективността на рекламите Ви по всяко време, където и да се намирате.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


Math 42 (AndroidiOS)

От Cogeon GmbH


sMATH 42 ще помогне на всеки, който има затруднения с математиката в средното училище и дори в университета. То ще ви помогне да разберете математиката по-добре. Помогнете си в домашните в навечерието на тестове и по време на изпълнение на задачи.

Упражненията и решенията могат да бъдат публикувани във Facebook и изпратени по електронна поща.

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)
 

Fetch! (iOS)

От Microsoft Corporation


sFetch е последното смартфон приложение на Microsoft Garage Project и то се отнася за кучетата и техните породи. С него ще можете да класифицирате породата, като използвате камерата на телефона си. В момента Fetch може да разпознае над 100 популярни чисти породи, но с времето броят им ще се увеличава с натрупването на нови данни.

Смесените породи също ще бъдат част от възможностите на Fetch. Във Fetch ще намерите и богата колекция от породи, която съдържа информация за всяка от тях.

 

Цена: Безплатно   

 


 

Netflix (Android, iOS)

От Netflix, Inc.


sNetflix е световен лидер абонаментна услуга за гледане на телевизионни сериали и филми на вашия телевизор, телефон, таблет, компютър. Както знаем, от тази година Netflix вече е достъпно и в България и мобилното приложение е отключено за нашия регион. То ще осигури най-доброто изживяване навсякъде, по всяко време.

Изтеглете безплатното приложение като част от вашия абонамент за Netflix и ще можете веднага да гледате хиляди телевизионни сериали и филми на вашия телефон. Започнали сте сериал или филм и ви се налага да излезете? Няма проблем, защото мобилното Netflix приложение ви позволява да продължите да гледате от там, където сте спрели. След безплатния период има месечна такса за използването на услугата.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)
 

Продължава на страница втора.

 

MSQRD — Live Filters & Face Swap for Video Selfies (AndroidiOS)

От Masquerade Technologies, Inc


sMSQRD е приложение за селфита, с което ще можете да поставите различни забавни анимации върху лицето си. Направете снимка или видео и я изпратете на приятели в социалните мрежи и в приложенията за текстови съобщения. Бързо, забавно и лесно.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)
 

BG Mountains (Android)

От Belvek


sБезплатно мобилно приложение за всички планинари и любители на природата с подробна информация за:

- български планини

- планински хижи

- планински маршрути

Приложението съдържа още:

- съвети за оказване на бърза помощ в планината;

- локализиране на хижи спрямо позицията на потребителя;

- възможност за изпращане на SMS с GPS координатите на потребителя.

 

Цена: Безплатно


 


 

Gboard — Search. GIFs. Emojis & more (Android, iOS)

От Google, Inc.


sGboard е най-новата клавиатура на Google, предназначена за iOS устройства. Досега тя беше налична само в App Store в САЩ, но сега е достъпна за сваляне и в останалата част на света, включително и у нас.

Тя идва със специален “G” бутон, с който можете да търсите за всичко в Google, без да излизате от клавиатурата. Резултатите от търсенето в интернет могат да бъдат незабавно поставени в текстовото поле. В допълнение към функцията за търсене Gboard предлага и проследяване на думи. Все още не се поддържа българска клавиатура, но и това ще се случи скоро.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)
 

Fyuse – 3D Photos (Android, iOS)

От Fyusion, Inc.


sFyuse е приложение за "пространствена фотография", което позволява на потребителите да снимат и да споделят интерактивни изображения със света. Fyuse ви позволява да снимате динамични панорами, селфита и пълни 360-градусови изгледи на нещата, които са важни за вас.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението) 

Just Pablo (Android, iOS)

От Slamdunk Network


sХумористични постове, свързани с българската действителност. Първоначално всичко започва от Facebook страницата Пабло Ескобар, която за нула време се превърна в най-активната българска страница в социалната мрежа. Целта на това приложени е да даде доза хумор на потребителите му и в същото време да ги накара да се замислят за реалността, в която живеят.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението) 

Google Allo (Android, iOS)

От Google, Inc


sGoogle Allo е интелигентно приложение за съобщения, което ви помага да кажете повече и да направите повече. Изразете себе си по-добре със стикери, драскулки и огромни емотикони и текст. Allo носи със себе си умния асистент Google Assistant, който ви позволява да отговаряте на съобщенията, без да въвеждате дори една-единствена дума. С времето Allo се научава да предлага отговори с текст и снимки. Приложението дори може да намери ресторанти за вас, да споделя видеоклипове и още.

Друга силна чертана Allo е криптирането от край до край. Вашите чатове ще са дискретни и ще можете да контролирате колко дълго да съществуват дадени съобщения.

 

Цена: Безплатно