Momento GIFs - Bring Your Photos to Life (iOS)

От Genady Okrain


sMomento е най-доброто приложение за създаване, редактиране и споделяне на файлове във формат GIF. С помощта на умните си алгоритми Momento автоматично създава красиви моменти, с които ще впечатлите своите приятели. Вие можете да подобрите GIF файловете с:

 

 

  •  Филтри
  •  Стикери
  •  Скорост
  •  Текст
  •  Ефекти

Споделяйте директно в:

  •  iMessage
  •  Facebook
  •  Messenger
  •  Twitter
  •  Instagram

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)    


 


     

 

Spectrum - Colorize Black and White Photos (iOS)

От  AppsYouLove


sSpectrum е единственото приложение, което автоматично ще оцвети вашите черно-бели снимки с едно кликване! Направете старите спомени цветни.

Направете нова или качете стара снимка директно от галерията, а Spectrum автоматично ще я оцвети. Запаметете и я споделете в Instagram, Facebook, Twitter и още много други мрежи.

Оцветете старите си черно бели снимки, за да се забавлявате.

 

 

Цена: 4,99 евро


 


 

The Mindfulness App: Meditation for Everyone (Android, iOS)

От MindApps


sЗапочнете вашето пътуване към едно по-спокойно и по-здравословно състояние на ума с The Mindfulness App. Дали сте в самото началото или имате опит в медитацията, това приложение ще ви помогне да бъдете по спокойни и концентрирани.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)


 


 

Remente - Self Improvement (Android, iOS)

От Remente


sПоемете контрол над живота си, поставяйте си цели, и подобрете своето психическо и физическо здраве. Remente ви помага да успеете да се справите с ежедневните си задачи, за да преследвате щастието си и да откриете целта на живота си. Бъдете съсредоточени и ангажирани, повишете производителността си и управлявайте по-добре времето си. Самоусъвършенстването е процес, който няма край и вие трябва да работите неуморно над това.

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

 


 

App Lock: Fingerprint Password (Android)

От Keepsafe


sВсички сме усещали момента на дискомфорт, когато подадем телефона си на приятел или на член от семейството, от страх, че те ще отворят приложение, в което имаме нещо лично и само за нас.

Ето защо избрахме да ви представим приложението, наречено App Lock: Fingerprint Password, с което ще можете да поставите „ключалка“ на всяко приложение, което не искате да бъде отваряно от външни лица. Може да зададете парола, рисунка, пин код и пръстов отпечатък.

С App Lock: Fingerprint Password вече ще можете да дадете телефона си на други хора, без да се притеснявате, че те ще видят неподходящо съдържание.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

 


 

 

Wallet - Проследяване на бюджета (Android, iOS)

От BudgetBakers.com


sWallet ви помага да планирате гъвкаво своя бюджет и да следите разходите си. Така че да контролирате и постигате вашите бъдещи цели. Активирайте план и управлявайте своите финанси заедно с хората, на които имате доверие. Можете да използвате множество валути, банки и финансови институции. Осъществете пълен контрол над финансите си.

Wallet ще ви даде поглед върху финансовата ви ситуация и ще ви помогне да поддържате контрол в дългосрочен план.

Какво прави Wallet толкова уникален:

Автоматични банкови актуализации - транзакциите се синхронизират автоматично с вашата банка. С 4000 банки от целия свят, вие ще спестите време и няма да ви се налага да проследявате всяка стотинка.

Гъвкави бюджети – бюджетите ще ви помогнат да планирате вашето бъдеще. Можете да направите каквото искате - от погасяване на дългове, да закупувате автомобили или да спестявате за пенсия, Wallet предлага гъвкавост, за да постигнете целите си. Той реагира умно на променящите се финансови обстоятелства.

Задълбочени доклади - лесните за разбиране графики и финансови обзори ви дават познания за състоянието на вашите финанси, в банкови сметки, кредитни и дебитни карти, дългове и джобни пари.

Споделяне на избрани сметки - избраните сметки ще могат да бъдат споделяни със семейството, приятелите и/или колегите, с които трябва да си сътрудничите за бюджета. Всеки може да допринесе за приложението от всяка платформа, било то Android, iPhone или в интернет.

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


Тагове: