Motion Stills — Create with Live Photos (iOS)

От Google Inc.

 

sMotion Stills е най-новото приложение на Google, с което можете да правите заснетите с iPhone 6s, iPhone 6s Plus и iPhone SE Live Photos още по-страхотни.

Приложението използва технологията на Google за видео стабилизация, за да превърне фона на Live Photo анимацията в неподвижно изображение. Сред другите възможности на Motion Stills е комбинирането на няколко клипа в един по-дълъг. Благодарение на Motion Stills анимациите могат да изглеждат така, все едно са заснети с професионално фото стабилизиращо оборудване.

Приложението е предназначено единствено за iOS и работи с функцията Live Photos, която е налична само в iOS.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)  

  


     

UEFA EURO 2016 Official App (Android, iOS)

От UEFA


sВсичко, което трябва да знаете за Евро 2016 във Франция, е в ръцете ви. Официалното приложение на UEFA за европейското първенство по футбол може да бъде изтеглено напълно безплатно на Android и iOS устройства. Останете винаги информирани за новостите, датите на мачовете и така чак до финала.

Ще намерите и информация за отборите, играчите, класирането и много повече. Избирайки вашия любим отбор, ще получите персонализирано преживяване, каквото не сте виждали досега.

 

Цена: БезплатноLikeThat Garden – Flower Identification (Android, iOS)

От JustVisual


sОткрийте и проучвайте хиляди цветя и растения с това приложение за разпознаване на образи. Използвайки вградената визуална технология за търсене, LikeThat Garden Flower Search е революционно приложение, с което можете да научите повече за света на растенията. Просто снимайте или насочете камерата към желан обекти и веднага ще получите нужната информация.

Това приложение е мечта за градинари, педагози, пътуващи по света хора, ландшафтна архитектура, туристи, както и всеки, който обича цветята. Можете да търсите информация за хиляди цветя и ще получавате данни в реално време.

LikeThat Garden подчертава истинската красота на природата.

 

Цена: 6.29 лв.MaterialUp theme Dark (Android)

От Victor Burgoa


sMaterialUp theme Dark е много интересна тема за вашия Android смартфон. Тази тема следва визуалния дизайн език на Google и ще ви радва с изключително семпъл вид. Не пропускайте.

 

 

 

 

Цена: 2.09 лв.Microsoft Health (Android, iOS)

От Microsoft Corporation


sОпределете свои здравни цели и си помогнете с приложението Health на Microsoft. С него ще живеете по-здравословен и пълноценен живот благодарение на лесно разбираемите диаграми и графики. Подобрете фитнес рекорда си за тичане, колоездене, голф и други дейности. Microsoft Health поддържа и работа с гласовия асистент Cortana.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Bumble — Meet friends, find a date, and network (iOS)

От Bumble Holding Limited


dBumble ви свързва с хората около вас. След като двама души взаимно се изберат чрез приплъзване надясно, те ще се добавят към "кошера" за връзки. Жената трябва да каже нещо в рамките на 24 часа или връзката ще изчезне завинаги. Какво става, ако изтече от времето? Не се притеснявайте! Отново ще можете да се намерите, но правилото за 24 часа без отговор остава.

 

 

 

Цена: Безплатно