Spaces – Споделяне с групи (Android, iOS)

От Google Inc


sSpaces е приложение за споделяне с малки групи.

Създайте Spaces за произволна тема с едно докосване.

Поканете приятели или близки по какъвто начин пожелаете с помощта на бърза връзка.

Google Търсене, Chrome, Photos и YouTube са вградени в полето за споделяне.

Членовете на Spaces могат а коментират всяка публикация.

Намирайте бързо всичко в Spaces чрез търсене по ключови думи.

От учебни групи до търсене на нов дом, ваканционни пътувания и други Spaces ви позволява бързо да съберете група и да споделяте неща на каквато и да е тема.

 

Цена: Безплатно  

   


Z Camera (Android)

От GO Dev Team +


сZ Camera е най-бързата камера за заснемане на снимки и запис на видео. С живи филтри можете да видите как ще изглеждат снимките, преди да уловите момента. Z Camera поддържа жестове и вие можете просто да плъзнете, за да превключите между снимка и видео.

След като направите снимката, е много лесно да я разкрасите чрез обикновени операции. Можете да изберете да изрежете, завъртите, приложите филтри, настроите параметрите на изображението, тоест да я направите както вие желаете, и можете да я споделите в социалните мрежи като Instagram, Facebook, Twitter и др.

 

Цена: БезплатноUSBCheck (Android)

От Jacob Clark


сUSBCheck ще провери далиUSB-C кабелът, който използвате, е съвместим с USB-C стандарта и дали е безопасно да го използвате, показвайки ви, каква мощност преминава по него.

Устройството трябва да бъде включено в компютър, а не в тока, докато тествате. В момента Android N не се поддържа.

Поддържаните устройства са:

- Huawei Nexus 6P

- Huawei Nexus 5X

 

Цена: БезплатноCuriosity (Android, iOS)

От Curiosity.com


сCuriosity е приложение за интересни факти. Curiosity ще ви помогне да научавате изключително интересни факти всеки ден.

Когато стартирате приложението за пръв път, ще е нужно да се впишете с Facebook или Twitter и да предоставите email адрес и парола. На разположение имате пет различни информативни истории всеки ден. Имате на разположение и линк към Wikipedia.

Curiosity е напълно безплатно. Няма реклами и вътрешни покупки – само тонове от интересни факти.

 

Цена: Безплатно

 


Hide it Pro (AndroidiOS)

От Anuj Tenani


сИскате ли да скриете вашите снимки, видеоклипове, приложения? Hide it Pro ще ви позволи да направите това, използвайки ПИН код за достъп. Сега можете спокойно да дадете своя телефон на приятел, без да се притеснявате за неприкосновеността на личния ви живот.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)


Timerly (iOS)

От Juan Carlos Chomali


сTimerly е чудесно приложение за тренировки. Дизайнът на приложението е интуитивен, минималистичен и то е насочено към хората, които обичат спорта и не искат да губят време в търсене на бутони, четене на малки текстове и т.н.

 

 

 

 

Цена: Безплатно