Agoda – хотелски резервации (Android, iOS)

От Agoda.com

 

Приложението на Agoda е вашият лесен инструмент за намиране на настаняване сред десетки изгодни оферти навсякъде, по всяко време.

- Agoda предлага гарантирано най-ниските цени, които стават още по-ниски с мобилното приложение.

- Възползвайте се от допълнителни намаления до -80% от Insider Deals, Last-Minute Deals, Secret Deals и други.

- Търсете настаняване измежду над 1 000 000 хотели, хостели, вили, BnBs, ваканционни наеми; на вашия език и в предпочитаната от вас валута.

- Agoda ви дава достъп до качествени снимки, карти, информация от първа ръка, над 9 милиона проверени отзиви, удобни филтри за търсене. И всичко това, за да можете лесно да планирате вашето пътуване според бюджета ви.

- Приложението на Agoda запазва вашите ваучери, детайли и карти на вашето устройство, за по-лесен чек-ин и за да не е нужно да принтирате излишно. Вие можете да променяте и управлявате своите резервации по всяко време и навсякъде. Ако възникне някакъв проблем, Agoda разполага с агенти 24/7, които говорят няколко езика. Те ще ви помогнат, ако имате нужда, и ще се постараят пътуването ви да бъде безпроблемно и гладко.

Приложението на Agoda ви позволява лесно и удобно да резервирате луксозни места за настаняване, да планирате пътуване в последния момент или ваканция за след година. Всичко това е толкова по-лесно с горещите оферти на Agoda.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението) 

 

MR PORTER (Android, iOS)

От NET-A-PORTER

 

MR PORTER е приложение за пазаруване, насочено към мъже. Разгледайте най-новите дизайнерски обувки, дрехи и аксесоари от марки като Alexander McQueen, Givenchy, Lanvin, J.Crew и други.

MRPORTER.COM ви предлага експресна доставка по целия свят в над 170 страни, безплатна колекция с възвръщаемост и обмени и доставка в същия ден в Лондон и Ню Йорк.

 

 

Цена: Безплатно

 

Blue Light Filter - Night Mode (Android)

От Leap Fitness Group

 

Очите ви се чувстват уморени от нощно четене на телефона? Имате проблеми със съня, след като дълго време сте се взирали в екрана на телефона? Това се дължи на синята светлина от телефона и таблета ви, която е във видимия спектър на светлината (380 - 550 nm). Има доказателства, според които синята светлина може да увреди вашата ретина, а също така е доказано, че намаляването на синята светлина може да подобри качеството на съня ви.

Приложението Blue Light Filter се използва за намаляване на синята светлина чрез коригиране на екрана, за по-естествени цветове. Включването на нощен режим може да облекчи очите ви и да ви помогне да подобрите съня си.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

The Scene - Where Life Meets Video (iOS)

От Condé Nast Digital

 

Гледайте най-новите клипове от над 40 популярни сайта като Vogue, GQ, The New Yorker, Great Big Story, BuzzFeed и повече от едно място. От забавление за мода, комедия и култура - винаги ще има какво да споделите.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Steps: Overcome social anxiety (iOS)

От Fabian Ehlert

 

Steps ще ви помогне да преодолеете социалните тревоги. Това е един от най-добрите начини да преодолявате тревожността и нещата, от които се страхувате. Приложението ще ви предложи малки предизвикателства в подбрани колекции. Изпълнявайте ги, когато сте готови, и споделяйте своя опит.

 

 

 

 

Цена: Безплатно

 

Wildfulness 2 - Relaxing Nature Scenes & Sounds (iOS)

От Wild Ventures

 

Разгледайте ръчно илюстрираните горски сцени, всяка със собствен успокояващ характер и звуков пейзаж. Избягайте в гората с Wildfulness 2: най-добре проектираното приложение за релаксация. То е идеално за всеки, по всяко време. Вижте ръчно илюстрираните пейзажи и се отпуснете с успокояващите звуци от природата. Wildfulness 2 ще ви помогне да намалите стреса, да балансирате енергията си, да управлявате своята тревожност и да насърчите благосъстоянието си.

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

Add Comment Collapse

Тагове: