Както вече знаете, музикалната услуга Spotify, която позволява онлайн и офлайн стрийминг на всякакви парчета абсолютно легално, вече е достъпна и в България. Може да се инсталира на десктоп компютри, мобилни устройства, достъпна е на spotify.com и може да я откриете ексклузивно за Samsung Smart TV.

Приложението разполага с основен екран и две подменюта – отляво и отдясно. В центъра виждате всички основни елементи – различни плейлисти, парчета, техните корици, а когато се спрете на конкретна песен, излизат бутоните за Play/Pause. Ако изберете лявото контекстуално меню, имате възможност да ползвате търсачката, да проверявате съобщения и какво слушат вашите приятели. Вие също може да споделяте, като има конкретна отметка за опцията в настройките (те също се намират в това меню). Отдясно пък излиза пълният списък на плейлистата, която сте избрали.

 

 

Spotify предлага чудесни възможности за избор на случаен подбор на песни, като има генерирана плейлиста за всяко настроение – от сутрешно събуждане, през релакс след работа до парчета за свръхмотивация. За вашия умен телевизор Samsung платформата е €4.99 на месец.

 

С музикалната платформа Spotify имате достъп до над 20 милиона парчета.


За тази цена получавате възможност за сваляне на песните и слушане дори при липса на интернет връзка, умно радио, което предугажда избора ви и стрийминг в битрейт 320 kbps - най-доброто качество музика, което съществува в момента.

Тагове: