Papyrus (Android)

 

sPapyrus е едно ново Android приложение за ръкописно въвеждане на текст.

С него ще вземете най-доброто от аналоговото и дигитално писане, съчетавайки гъвкавост и усещане за естетика. Водете си бележки с пръст или стилус и изрязвайте, копирайте или поставяйте написаното, където ви е удобно.

Налична е и мултитъч поддръжка, с която може да мащабирате и преоразмерявате текста или рисунките си. След приключване на работата си, може да експортирате файла в PDF, PNG или JPEG формати, за печат, архивиране или споделяне.

Ако обичате да водите ръкописни бележки, вместо да щракате по някоя клавиатура, то Papyrus е приложението за вас.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play


DashClock Widget (Android)

 

sDashClock е заместител на заключващия екран за Android 4.2 +.

Той също така добавя допълнителни елементи, статуси и разширения. Притурката идва в пакет, който ви дава незабавен достъп до:

- Времето във вашата локация

- Пропуснати обаждания и текстови съобщения

- Предстоящите ви задачи от календара

- Непрочетените съобщения от gmail

- Вашите аларми за събуждане

Не пропускайте това страхотно приложение. С него работата и ежедневието ви ще бъдат още по приятни.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play


 

Homebase for Facebook Home (Android)

 

aFacebook Home все още не е наличен за голям брой Андроид устройства, затова някой от вас може би са недоволни и искат по скоро да се докоснат до виртуалния дом на Facebook.

Но както се очакваше, много скоро след като бе пуснат в Google Play, се появиха и негови клонинги... макар и не на 100%. Homebase for FB home е приложение, което ще замести стандартния ви заключен екран с потока от новини и публикации от социалната мрежа, точно както е реализирано в оригиналния Home.

Така няма да ви се налага да правите „жертва“ с цялото си меню, за което всъщност много хора бяха негативно настроени след анонса на Facebook Home. Отключването на екрана си остава стандартно. Изтеглете кръглото катинарче към някоя от предварително зададените икони за бърз достъп или просто отключете, за да влезете в менюто.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play


 

DocuSign Ink-Sign & Send Docs (Android)

 

sЛичният ви подпис е нужен винаги, когато трябва да потвърдите определено действие или услуга, предоставена ви някоя институция, частна фирма или лице.

Но не винаги може да сте физически там, където трябва. За тази цел банките предоставят т.н. електронен подпис, но той е прекалено скъп за хора, които не го използват често. Ето защо приложението DocuSign Ink-Sign & Send Docs е много полезен инструмент, с който ще подписвате всякакъв вид документи от разстояние.

То ще ви спести време и ще премахне необходимостта от принтиране, изпращане по факс или електронна поща. Но естествено трябва да получите онлайн формуляр за подписа, а това зависи и от подготвеността на фирмите и хората, с които работите.

Услугата се ползва с доверието на 27 милиона души по света в 188 държави. Полезно и най-хубавото напълно безплатно.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play


 

Animoto Video Maker (Android, iOS)

 

sСъздавайте и споделяйте зашеметяващи видео клипове с приложението Animoto Video Maker.

Специалните поводи, като първите стъпки на бебето, ваканции, партита, празници и семейни събития могат да се превърнат в невероятно креативни видео клипове от колажи от снимки. Изберете снимки и видео ефект от галерията, след това изберете и любима музика за фон и сте готови.

След няколко секунди ще се наслаждавате на творението си. Споделете в социалните мрежи с приятели.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play , iTunes


 

GramWidget - Instagram Widget (Android)

 

sInstagram e определено мега хит по цял свят, но какво му липсва при устройства с Android OS...?

Липсва му приставка, която се „закача“ на екрана и показва последната активност на приятелите ви или на каналите, които следите. По този начин нуждата да отваряте ръчно самото приложение винаги, когато искате да проверите, какво ново има, отпада!

Може да харесвате снимки, да коментирате и да прелиствате новите. А за да пестите от мобилния си трафик има и опция, с която ще задавате зареждането на снимките да става с добро или средно качество.

Като нормално ако е с най-високо то и използваните MB ще са повече и обратно. Страшно полезно и добре реализирано.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play


 

HTC Transfer Tool (Android)

 

sАко притежавате смартфон с Android OS и възнамерявате да се сдобиете с нов с марката HTC, то официалното приложение HTC Transfer Tool ще ви бъде много полезно.

С него изключително бързо и лесно ще прехвърлите цялата си информация върху новия си HTC телефон. Прехвърлянето на важни данни като контакти, съобщения, събития в календара, музика, настройки, снимки, видео и т.н. е лесно като детска игра.

Без повече кабели и без главоболия.

HTC Transfer Too позволява да прехвърляте данни от устройства с Android 2.3 (Gingerbread) до такива с настоящата 4.2( Jelly Bean).

Прегледайте видеото ТУК  за по голяма яснота.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play


 

Run The Map (Windows Phone)

 

sWindows Phone приложението Run The Map ви предоставя информация в реално време за маршрута по който тичате и ви показва данни за дистанция, продължителност, скорост, надморска височина и др.

Записаните ежедневни данни ще бъдат обработени от софтуера и ще ви бъдат предоставени в разбираема форма. За най-точна локация по време на тренировка е задължително активирането на GPS приемника.

Успех и приятни тренировки с Run The Map.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Windows Phone Store


 

Amazon Mobile (Android, iOS, Windows Phone)

 

sТърсете и купувайте милиони продукти директно от смартфона си от най-големия сайт за онлайн пазаруване Amazon.com

Приложението Amazon Mobile ви позволява бързо търсене, сравняване на цени, ревюта, покупки... от Amazon само с няколко докосвания на екрана.

Елегантния интерфейс ще направи времето прекарано в мобилната версия на сайта още по приятно. С помощта на баркод сканирането ще може бързо да проверите в кои търговски обекти е наличен даден продукт.

Имате достъп до всеки магазин на Amazon по целия свят, до пазарската кошница, списъка с желани продукти, системата на плащан и т.н. Всички покупки, направени с Amazon Mobile ще бъдат пренасочени през защитени сървъри на Amazon, точно както те са сега в уеб пространството.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play, iTunes & Windows Phone Store


 

Essential Skeleton (iOS)

 

sТова е изключително функционално и напълно автономно приложение, което обхваща пълната анатомия на човешкия скелет.

Essential Skeleton се предлага напълно безплатно с цел да се демонстрират новаторските 3D технологии и иновативен дизайн присъщ на нова гама приложения на разработчиците от 3D4Medical.

Изключителното качество на графиките са основна предпоставка това приложение да се използва от тесни специалисти в областта на медицината. Ако следвате медицина или просто сте много любопитни за най дребните детайли то човешкия скелет, Essential Skeleton е приложението за вас.

Осигурена е подробна информация за всяка кост и малка костица, плюс 3D визуализация. Успех.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в iTunes


 

BeyondPod for Tablets (Android)

sЗа да следите важните за вас аудио и видео събития ще ви трябва интелигентно направен Podcast мениджър. С него автоматично ще интегрирате RSS потоци от най-посещаваните сайтове, които естествено сте подбрали според вкуса си.

С функцията Smart Playlist ще се генерират плейлисти на база на вашите предпочитания. Обновявайте единични потоци, няколко или всички наведнъж.

Тази версия за таблети е със седем дневен гратисен период през, който трябва да прецените дали приложението ви върши добра работа. Ако отговора ви е положителен, то за да използвате всички функции ще трябва да заплатите определена такса.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play


 

Party Face! (iOS)

 

sParty Face е едно забавно приложение за iPad, което ви позволява да създавате интересни лица използвайки широка гама от различни очи, носове, устни и разнообразни аксесоари.

Можете да използвате вградените шаблони или да качите свои собствени изображения. Вземете снимка на приятел и й добавете малко чар. Всеки може да бъде украсен с Party Face!

Финалните снимки са в квадратен формат, който се използват във всички социални мрежи и форуми. Можете да запаметите тези снимки на вашия IPAD или да ги споделите с приятелите си във Facebook.

Създайте своята уникална потребителска снимка.

 

Цена: 1,60лв.

 

Връзка към приложението в iTunes


 

Тагове: