Recollect (Android)


sRecollect е нов тип приложение, което има много подобен дизайн на интелигентния интерактивен асистент Google Now. С него ще менажирате задачите си лесно и интуитивно. Запишете своите задачи и напомняния, с конкретни места като "къщата", "офисът ми" или различни обществени места.
Можете да се съсредоточите върху най-важното, без да губите време, като прегледате за предстоящи задачи от падащото меню с уведомление на андроид смартфона ви. И тъй като Recollect е създадено с мисъл да бъде винаги полезно, вие може да бъдете сигурни, че няма да пропуснете нито едно важно събитие, което сте записали предварително.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store

 

 


 

Fusion Music Player (Android)


sFusion Music Player съчетава първокласен музикален плейър с вградена опция за изрязване на песни, за да ги използвате като мелодия на звънене. Това страхотно малко приложение е напълно безплатно и е лишено от всякакви реклами.


След първото стартиране на Fusion Music Player то веднага започна да сканира устройството ви, за да намери музика. В главното меню музикалните файлове са сортирани по албум, изпълнител или заглавие на песен. В допълнение имате възможност да стриймвате и интернет радиа. Наличен е и графичен еквалайзер, опции за споделяне в най-популярните социални мрежи и още много други малки, но полезни функции. Особено много харесахме вградената YouTube поддръжка, която ви дава възможността да гледате клип на избрана песен директно от приложението.


Fusion Music Player разполага с всички функции, които бихте очаквали от един музикален плейър, плюс някои полезни екстри, и всичко това без досадни реклами! Браво.


(С благодарности към Светлин Берков, който ни препоръча това прекрасно приложение!)

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play Store

 

 


 

Co.da (iOS)


sCo.da е платформа, предназначена за съвместно творческо писане.
Пишете и споделяйте стихотворения и разкази с творци и приятели. Най-накрая имате място, в което ще виреете заедно с други артистични натури и творчески ориентирани хора. В Co.da общността цари дух на артистизъм и вдъхновение и няма как да не се почувствате добре, когато видите, че трудът ви се оценява от хора, които мислят на една вълна с вас!

 

 

Цена: $1,99


Изтегли приложението от Apple App Store

 

 


 

Jelly (iOS)


sJelly е ново място, в което хората могат да си помагат един на друг, едновременно по сериозни и забавни теми.


Задавайте въпросите си чрез изображения, за да задълбочите контекста. Изрязвайте, маркирайте и ограждайте снимките, за да получите по-конкретна информация. Jelly работи с вашите съществуващи социални мрежи. А въпросите могат да се изпращат и извън приложението, така че вашите приятели, които не разполагат с Jelly, също да могат да ви помогнат.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store

 

 


 

Listropy (WP)


sЗа Windows Phone потребителите Listropy предоставя възможност лесно и интуитивно да съставят списъци с ежедневните си нужди!


Създавайте, управлявайте и споделяйте вашите списъци. Добавяйте, редактирайте и изтривайте елементите им лесно. Изключително лесна организация. Пренареждайте елементите по приоритет.
Listropy има чист и красив интерфейс. Използвайте го за всякакви типове списъци – няма значение дали са елементарни или строго специфични.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Phone Store

 

 


 

Momento (WP)


sС приложението Momento може да персонализирате най-добрите моменти от живота си. Снимките от дипломирането, сватбата, мечтаната ваканция имат нужда от освежаване? Няма проблем. С Momento може да добавите към тях текст, визуални ефекти, местоположение и т.н. Направете всички скъпоценни мигове от живота си още по-прекрасни. Не се колебайте да ги споделите и в социалните мрежи, за да се похвалите пред приятели.


Това приложение е страхотно! Насладете се на момента сега!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Phone Store