KM Player (Android, iOS)

 

a

Най-сетне можете да използвате незаменимия мултимедиен KMPlayer и на вашите мобилни устройства с Android и iOS. KMPlayer, който е най-популярният мултимедиен плейър с 300 милиона потребители от 230 страни и поддръжка на 36 различни езика, пусна мобилна версия.

 

KMPlayer е некодираща плейър, така че потребителите могат лесно да пускат всякакво съдържание. Забравете за другите тежки и тромави мултимедийни плейъри, защото KMPlayer гарантира най-доброто безплатно мултимедийно изживяване.

Поддържани видео формати:

3gp, 3gp2, 3gpp, amv, asf, avi, axv, divx, dv, flv, f4v, gvi, gxf, m1v, m2p, m2t, m2ts, m2v, m4v, mks, mkv, moov, mov, mp2v, mp4, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, mpg, mpv, mt2s, mts, mxf, nsv, nuv, oga, ogg, ogm, ogv, ogx, spx, ps, qt, rec, rm, rmvb, tod, ts, tts, vob, vro, webm, wm, wmv, wtv, xesc.

Поддържани файлове за субтитри:

 cdg, idx, srt, sub, utf, ass, ssa, aqt, jss, psb, rt, smi, txt, smil.

Поддържани аудио формати:

aac, aiff, aif, amr, aob, ape, axa, flac, it, m2a, m4a, mka, mlp, mod, mp1, mp2, mp3, mpa, mpc, oga, oma, opus, rmi, s3m, spx, tta, voc, vqf, wav, wma, wv, xa, xm.

Поддържане на нови кодеци:

H.265, VP9

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play Store, Apple App Store


 

URL Shortener (Android)

 

sСъкратете дългите URL адреси и ги споделете с вашите туитове или по електронната ви поща, кратки съобщения, SMS-и и където си поискате още. URL Shortener, по-рано известен с името Google URL Shortener, работи с goo.gl съкращението и ви оставя повече място да каже какво е на ума ви.

Достъпен е и анализ на всеки скъсен URL, включително брой кликове, от кой браузър са дошли, от каква операционна система, от кой сайт и социална мрежа, както и от коя държава. Приложението ви позволява:

 

• Скъсяване на URL адресите и лесно споделяне.

• Достъп до историята.

• Цветни анализ на всеки кратък URL.

• Скъсяване на връзки от всяко приложение.

• Отбелязване на вашите любими кратки URL със звезда.

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play Store


 

Pushbullet (Android, iOS)

 

sPushbullet е едно страхотно приложение, което показва всички известия от телефона ви директно на вашия компютър. То също така ви позволява да изпращате известия до себе си и до вашите приятели!

Защо да изпращате известия с Pushbullet? Защото това е най-лесният и бърз начин да изпратите почти всичко до телефона си или до приятелите ви.

Какво можете да изпращате с Pushbullet? Изпращайте връзки, снимки, файлове, списъци, бележки, адреси и други, директно в центъра за известия на вашия телефон, на вашия компютър или на приятел наистина бързо.

Кое прави Pushbullet толкова полезно?

Това е най-лесният начин да получите нещата от компютъра на телефона си или от телефона на компютъра. Също е чудесно за изпращане на неща от едно устройство с Android на друго или дори на приятели!

- С изпращането на файл чрез Pushbullet той автоматично се изтегля и ви чака като известие. Натискането върху известието веднага отваря файла, така че никога повече не трябва да издирвате файла във вашата електронна поща или в папките на Dropbox.

- С Pushbullet също така можете да изпращате връзки директно в центъра за известия на вашия телефон. Просто натиснете върху известието, за да последвате връзката.

- На се налага да търсите отново адрес на телефона си, след като сте го намерили на вашия компютър, можете просто да изпратите адреса на вашия телефон. Ще се отвори Google Maps директно от известието, което улеснява навигирането.

- И това е само началото, можете също да изпращате списъци, бележки, напомняния и др.

Pushbullet ви позволява да управлявате вашия център за известия и да сложите там каквото си поискате. Създаването на тези интелигентни известия е толкова полезно, защото са лесни за достъп. Това прави центъра за известия най-доброто място да си изпратите напомняния или неща, до които искате по-късно да имате лесен достъп.

Pushbullet също така изглежда и работи чудесно на таблети, убедете се!

 

Това приложение работи най-добре заедно с разширенията за Chrome или Firefox, които можете да изтеглите от тук: Chrome, Firefox.

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play Store, Apple App Store


 

Facetune (iOS)

 

sВсяка снимка, която виждате в модните списания, е обработена с програми като Photoshop, за да се направят хората да изглеждат възможно най-добре. Facetune осигурява мощни инструменти, за да направите всяка снимка да изглежда перфектно.

Досега тези възможности бяха запазени само за професионалистите, но вече и вие лесно можете да направите всичките си портретни снимки да изглеждат точно така, както вие искате. В един свят, който непрекъснато става все по-визуален, усъвършенстването на вашите снимки, преди да ги споделите онлайн, е толкова важно, колкото да си направите прическа на косата или да си измиете зъбите.

 

Цена: $2,99

 

Изтегли приложението от Apple App Store


 

Google Apps (WP)

 

sС приложението Google Apps за Windows Phone вие ще имате всички най-добри продукти на Google подръка. Отворете приложението и ще може да използвате Google Search, Google+, Youtube, Gmail и преводачката.

Може да оставите вашия коментар, за да помогнете на разработчика да подобри приложението. И тъй като Google Apps за Windows Phone не идва директно от Google, данни и информация не се съхраняват, т.е. вашата активност няма да бъде следена.

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

InstaPlace Pro (Android, iOS, WP)

 

sС фото приложението InstaPlace Pro може да кажете на всеки точно къде и кога сте били на дадена снимка. То ще ви даде възможност да споделяте с приятели това, което виждате в реално време!

InstaPlace Pro има красив, изчистен и елегантен външен вид. Приложението е умно и ще разпознае текущото ви местоположение, а също така ще ви препоръча различни визуализации, от които можете да избирате.

Можете да добавяте текст плюс името на местоположението (чрез Foursquare или Facebook). А дори и да не сте човек, използващ социални медии, то InstaPlace може да запише вашите снимки, направени с фотоапарата на смартфона ви. InstaPlace Pro ви позволява да украсите своите снимки, което добавя още към вашите спомени от живота.

 

Цена: $1,49

 

Изтегли приложението от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store