Adobe Revel (Android, iOS)


sAdobe Revel вече е съвместим и с Android. Приложението позволява на потребителите да създават албуми със снимки, да добавят хора (с които искат да споделят тези снимки) и след това всички подбрани потребители да могат не само да ги разглеждат, но и да ги допълват с техни.

С Adobe Revel може да правите и леки корекции в изображенията. Логично приложението поддържа интеграция с Photoshop Elements 12 и Premiere Elements 12. Тя може да се ползва за лесно прехвърляне на снимки и видео проекти от споменатите две услуги, за да ги съхраните в „облака“.

Adobe Revel е безплатно и е съвместимо с всички устройства с Android, с версия 4.0 или по-нова.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, Apple App Store


 

RAR (Android)


sТвърде много файлове? Няма проблем – RAR-нете ги. С официалното RAR приложение за Android устройства можете да направите това сега.

Познатото ни полезно приложение от Windows OS, където то струва пари в брой, за Android изглежда, че е напълно безплатно. Приложението RAR за Android ви позволява да създавате ZIP и RAR архиви, но естествено можете и да разопаковате RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO, ARJ архиви. То разполага и с опции за ремонт на повредени архиви и дори поддържа създаване и разопаковане на криптирани архиви. Налична е и benchmarking функция.

Приложението не блести с уникален интерфейс, но пък следва насоките на минималистичния дизайн на Android. Има и Holo тема, която изглежда малко по-модерна.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store

 

 


 

VOX (iOS)


sVOX е красив минималистичен музикален плейър, който въпреки скромния си дизайн разполага с много полезни функции и поддръжка на всички аудио формати, които съществуват днес.
VOX е разработен, като са следвани принципите за яснота, простота и гъвкавост. По този начин минималистичния интерфейс включва уникални характеристики, които ви позволяват да слушате музика, независимо от формата. Всичко да се случва почти незабележимо, с лекота и удобство за вас.

 

Цена: Безплатна


Изтегли приложението от Apple App Store

 

 


 

Zippy (iOS)


sZippy директно попада в нашата класация с най-прости и най-бързи методи за управление на задачите и напомнянията ви. Тя ви дава идеи според вашите навици, за да ви помогне да станете по-добри в управлението и завършването на задачи.

Zippy ще повиши производителността ви, като ви дава поглед върху това, как да се справите с вашия списък със задачи. Колкото по-дълго използвате Zippy, толкова по-интересно става. Приложението е много привлекателно и много лесно за използване, но по-важното е, че е и интелигентно.

 

Цена: $0,99


Изтегли приложението от Apple App Store

 

 


 

Facebook Messenger (Android, iOS, Windows Phone)


sFacebook определено създаде един силен конкурент при приложенията за изпращане на кратки текстови съобщения. Тъй като почти всеки от нас има Facebook профил, успехът на Messenger-a не беше толкова трудна задача за компанията. Докато другите приложения от този тип печелят потребители с различни допълнителни екстри, то Messenger-ът просто изпълнява основната си роля да ви свързва с всеки приятел от списъка ви с контакти във Facebook.

Сега приложението е налично и за Windows Phone потребители. Честито!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store

 


 

Medica Reminders (WP)


sMedica Reminders е приложение, което ще ви напомни да си вземете навреме предписаното ви лекарство. Опростете и организирайте по-добре вашите рецепти.

С Medica Reminders ще получите:

• Лесен и удобен потребителски интерфейс.
• Гъвкав график за медикаментите ви (почасово, ежедневно, ежеседмично и ежемесечно).
• Запис на изображения на лекарствата ви.
• Медицински аудио инструкции, записани от лекаря ви.
• Полезни напомняния за приемане на лекарствата чрез живи плочки.
• Проследяване на медикаментозната ви история.
• И много други невероятни функции!

 

Цена: 4 лв.


Изтегли приложението от Windows Phone Store