Flyne (Android)


sПредставяме ви Flyne, едно супер полезно и професионално приложение за четене на новини. То ви осигурява достъп до актуални новини, групирани по категории – за Android, за храни, технологии и т.н. А ако заплатите $0.99 долара, ще имате възможност да импортирате Twitter емисиите си или тези от Feedly.

Flyne ще синхронизира потока от новини и ще кешира информацията в тях. Това означава, че можете да ги прочетете офлайн, което е фантастична функция. Визуално ще получите една основна снимка с текст под нея, което е много готино, тъй като няма да се разсейвате от други неща. Новините се визуализират на цял екран. Наличен е нощен режим, който е особено приятен. Тъмният фон с бял текст и връзки, подчертани с червено, допринасят за едно наистина невероятно изживяване. А самата смяна на новините става чрез плъзване на пръст по екрана отдясно наляво, което наподобява прелистване на списание.

Flyne е брилянтен Android четец на новини, който на всичкото отгоре е напълно безплатен в Google Play!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play


 

Quixey (Android)


sДнес има над милион приложения в онлайн магазините на различните мобилни ОС. Те могат да превърнат смартфоните ни в супер полезни устройства. Но при едно условие: трябва да знаем как се казват!
Всички имаме нужда от по-добро търсене на приложения, за да намерим най-правилните. И тук на помощ идва Quixey! То ви позволява да търсите приложения по нов начин, а именно като описвате това, което искате да направите с тях. Вече не е необходимо да знаете името на дадено приложение, нужно е просто да знаете какво искате!

Quixey предоставя възможност на потребителите да откриват нови приложения в четири основни категории: Mobile, Desktop, Browser и Web. Търсачката изкарва предложения веднага щом потребителят започне да изписва дума в текстовото поле, което е полезна функция. Освен това има и категории с класация на най-сваляни, най-актуални към момента и най-нови.

По думите на съоснователя на компанията Томер Каган всичко това е само началото. "Мисията на нашата компания е да срещне хората с приложенията, което не означава само да намерим перфектния софтуер за вашите нужди, а че трябва да можем да ви позволим да намирате съдържание вътре в самите приложения", разказва Каган пред технологичния блог TechCrunch.


Забележка:
Към момента Quixey е в Beta и е възможно да не е достъпна за вашето устройство, но съвсем скоро приложението ще има пълна версия!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play


 

Slow Fast Slow (iOS)


sВсички видяхме новата видео функция за създаване на ефекта на забавен кадър в iPhone 5s. Това наистина е уникален метод да създадете неповторими видеоклипове. „Ефектът на Матрицата“, както го наричат някои, е много подходящ за активни дейности като тичане, скачане, колоездене, плуване и каквото още се сетите, защото ви позволява да акцентирате върху точно определен момент.

Slow Fast Slow ви позволява да снимате кратки видеоклипове с висока скорост на кадрите, а след това ръчно да манипулирате тяхната скорост, използвайки интуитивен и забавен интерфейс. Записвайте видео със 120 fps с iPhone 5s и 60 fps при iPhone 5, 5C и iPod Touch пето поколение.

 

Цена: $1.99


Изтегли приложението от Apple App Store


 

Discovr (iOS)


sОткрийте своите любими групи и изпълнители по един коренно различен начин! Още с отваряне на приложението ще бъдете подканени да потърсите желания изпълнител (група), а след като го направите, пред вас ще се открие една разклоняваща се карта с цялата информация за изпълнителя (или групата) и цялата му/й дискография. Можете да слушате любимите си песни или да ги свалите в паметта на телефона. Изтеглете Discovr, няма да съжалявате!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store


 

Dog Tricks + (WP)


sНаучете кучето си на 10 трика, като следвате няколко прости стъпки. Триковете включват: Седни, Долу, Донеси, Ела, Каишка и т.н.
Приложението има красиви снимки, илюстрации и кратки инструкции, с които ще ви преведе през всяка от стъпките. Най-сетне имате на разположение помощник, който да ви помогне в инструктирането на кучето ви. И тъй като всяко упражнение е структурирано стъпка по стъпка, вие ще може да работите с индивидуално темпо, в зависимост от усвояемостта на кучето. Успех!

 

Цена: $1.99


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

VEVO


sПриложението на YouTube канала VEVO е вече налично и за Windows Phone устройства. С VEVO можете да гледате музикални клипове, концерти на живо и да откривате нови изпълнители. Сега имате достъп до 75 000 (!) музикални видеоклипа от повече от 21 000 артисти.

Vevo e създаден от любители на музиката за любители на музиката! Стартирайте приложението, отпуснете се и се наслаждавайте на хилядите HD клипове с любимите ви песни – поп, рок, хип хоп, R&B... и др. Създавайте свои собствени потребителски списъци, за да прегледате клиповете, когато имате време. Имате възможност и да ги споделяте във Facebook, Twitter или чрез имейл.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store, Windows Phone Store