Pixlr Express (Android, iOS)


sPixlr Express е страхотно приложение за iOS и Android, което предоставя на разположение стотици ефекти абсолютно безплатно.

Можете да извършвате основни редакции на снимки като изрязване, завъртане, настройка на цвят, контраст и други, а след това можете да комбинирате различни ефекти. Pixlr Express се разработва от Autodesk, автори на най-известните приложения за 2D и 3D проектиране.

То буквално е напълно идентично с функционално богатото уеб приложение Pixlr Express. Всички възможности на уеб приложението са пренесени много точно и адекватно в мобилната версия, която освен това работи много бързо. Също така са налични огромен брой допълнителни ефекти като светлинни “рисунки”, дим, боке, различни текстури и др., като силата на част от тях също може да бъде индивидуално регулирана. В допълнение има и множество рамки, шрифтове и стикери, които също са групирани по категории.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


 

Runtastic Six Pack Abs Workout (Android, iOS)

 


sПриложенията на RunStatic винаги са били изключително професионално направени! Наред с досегашните тренировъчни мобилни помощници (за лицеви опори и набирания и т.н.) вече можем да използваме и супер полезното RunStatic Six Pack Abs!

С него ще изваете перфектна коремна преса и ще се радвате на пълноценни тренировъчни съвети, плюс видео поддръжка и вградени напомняния за предстоящи тренировки. С 10-седмичната програма със сигурност ще постигнете желания резултат. Налични са както мъжки, така и женски тренировъчни програми. Успех!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


 

Appy Geek (Android, iOS, WP)

 


sАко сте Geek или „още по-лошо“ Nerd, то технологиите за вас са нещо повече от ежедневие. В този случай ще трябва да задоволявате технологичния си глад, като търсите новини в различни интернет сайтове. Но ето че с Appy Geek може да обърнете това наопаки!

Инсталирайте безплатното приложение за трите мобилни ОС и новините сами ще идват при вас. Приложението е така проектирано, че да събира информация от множество сайтове и да я структурира в интуитивен интерфейс, който малко наподобява BlinkFeed-а на HTC Sense!

Извънредните новини ще получавате под формата на изскачащи съобщения, с придружаващ ги приятен звук, а останалите може да разгледате, като плъзнете пръст по екрана, вътре в приложението.
Силната страна на Appy Geek е, че ви предоставя предварително зареден текст на новината, без нуждата да отваряте „източника“ й (въпреки че и това е възможно), като така ще ви спести ценно време. Може да бъдете сигурни, че всяка новина е достатъчно актуална, така че няма да бъдете залети от излишно количество съдържание.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store, Windows Phone Store


 

Battery Doctor (iOS)

 


sМного потребители се оплакват от краткия цикъл на разреждане на своите iPhone-и и едва ли на някой му е приятно да остане без телефон по средата на деня.

Приложението Battery Doctor ще ви помогне да се справите с този проблем, като оптимизира използването на различните енергоемки приложения. То работи по много интелигентен начин и няма да ви остави без интернет връзка или в режим на пълно затъмнение. Просто ще направи така, че когато нямате нужда от нещо, то ще бъде деактивирано за определен период.

Чрез интелигентния си интерфейс ще може да видите какъв е процентът на използване на процесора на телефона, както и информация за стартираните приложения.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store


 

Maxthon (Android, iOS, WP)

 


sMaxthon е лесен за ползване, мощен и нестандартен интернет браузър, създаден от хора, мислещи нестандартно за нови начини за използване на интернет. Той е безплатен за всички и има над 300 милиона сваляния по цял свят!

Maxthon е изключително сигурен! Той е 100% освободен от вируси, шпионски софтуер, рекламен – и всякакъв вид зловреден код. Вграденият ловец на реклами спира досадните съобщения, изображения и страници. Пакетите с филтри отсяват нежеланите и дразнещи уеб страници, но вие също може да добавите свои индивидуални филтри.

Maxthon работи така, както вие искате. Той издига качеството на мобилните браузъри на нови висоти! Не пропускайте! Налична е и уеб версия.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store Windows Phone Store


 

Swipe Tunes (WP)

 

sЕдин нов начин да слушате музика от вашето Windows Phone устройство. Както говори името музикалния плейър, той работи, като плъзвате пръста си по екрана, докато се намирате в други части на менюто.
Плъзнете наляво и надясно, за да сменяте песните, или докоснете веднъж, за да пуснете или оставите на пауза, а чрез продължително задържане на пръст върху екрана ще си осигурите достъп до списъка с песни. Със Swipe Tunes може да вършите няколко неща наведнъж и да управлявате своята музика с интуитивни движения.

 

Цена: $0.99


Изтегли приложението от Windows Phone Store