Repix (Android, iOS)


sRepix е повече от обикновен фоторедактор! Това е креативен инструмент, с който превръщате нормалните снимки в произведения на изкуството.


Приложението ще ви изненада с невероятните си ефекти. То е подходящо както за смартфони, така и за таблети. Използването на Repix е повече от просто - всички инструменти за редактиране са налични в долната част на приложението и с тях можете да променяте снимките си изключително бързо и лесно, а всичко се случва реално време.


Repix ще ви впечатли с невероятните си визуални ефекти. Поставете едни от най-красивите дизайнерски филтри и рамки, които сте виждали някога. Repix ви дава инструменти за изразяване на вашата артистичност. След като приключите, може да споделите всички ваши произведения на изкуството в социалните мрежи.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


 

Aviate Beta (Android)


sНие вярваме, че нашите телефони трябва да бъдат по-умни. Aviate е нов начин да персонализирате вашия начален екран за Android устройства. Създателите на приложението са оптимизирали работата му по два начина - първо са искали да опростят началния екран и второ - да накарат информацията да се появява в момента, когато ви е най-нужна. Тъй като то все още е в бета-версия, не са изключени някои грешки, но това ще се промени скоро - когато Aviate бъде финализирано.


Всъщност приложението наподобява характеристиките на Google Now, като ви осигурява предварително зададена информация, когато отидете на определено място. Това не е случайно, защото съоснователите му Пол Монтой-Уилсън и Уилям Чой работят в Google. Те просто са решили, че могат да направят по-добро приложение от това на Google.


Aviate работи много интуитивно. Например, когато се събудите сутрин, то ще ви показва предстоящите задачи за деня от календара, както и иконка на Twitter, за да проверите новините днес. На път за работа ще получите достъп до упътвания от Waze, чрез които може да отидете до работното си място, на обяд приложението ще отвори Foursquare, за да ви покажа ресторантите в района, а по-късно, когато приключите работа, ще получите информация за трафика до дома ви. И накрая, когато дойде време за лягане, приложението ще настрои алармата ви за сутринта. Готино, нали?!
Най-хубавото от всичко е, че Aviate автоматично сканира всички налични приложения в телефона ви, а на вас ви остава просто да си вършите ежедневните задачи.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play


 

Splyce (iOS)


sИзпитайте изцяло ново музикално изживяване със Splyce! Това е един от най-красивите музикални плейъри в App Store. Просто изберете вашите любими песни и започнете да ги миксирате като професионален диджей. Превърнете всяко парти в незабравимо изживяване. А визуалните ефекти, вградени приложението, ще направят усещането за музика още по-приятно. И ако искате да се превърнете в краля на партитата, то свържете Splyce с Philips Hue Lights и вижте как музика и светлина ще превърнат вечерта в незабравимо изживяване.
Готови ли сте да задоволите сетивата си със Splyce!?

 

Цена: $0,99


Изтегли приложението от Apple App Store


 

PUMATRAC (iOS)


sPumatrac е уникално приложение за спортуване за вашия iРhone с изключително лесен за управление интерфейс. Приложението е проектирано така, че да мотивира атлетите, които спортуват всеки ден. То предефинира това, което бегачите очакват от техните приложения за спортуване, и осигурява информация за времето, деня и местоположението. Pumatrac също така проследява и избяганото разстояние, скоростта, изгорените калории и изминалото време. Pumatrac позволява на потребителите си да споделят своите маршрути и да съпоставя резултатите ви с тези на останалите бегачи. Приложението работи със смарт часовника Pebble.


Забележка: Продължителната работа с включен GPS приемник намалява живота на батерията.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store


 

WineTable (WP)


sЕдноименното приложение на сайта WineTable.com ще ви даде възможност да намирате най-висококачествените вина и най-добре комбиниращите се с тях храни. Ако обичате да пиете вино и искате вашите приятели да научават за последния ви избор на червения еликсир, то Wine Table е приложението за вас.
Вече няма да се чудите кои храни и вина си подхождат най-много! Разгледайте различните видове храни като сирена, паста, пиле, риба, пържола и още и намерете кое вино си пасва най-добре с тях.
Открийте идеалното вино по ключова дума, марка, средна цена, рейтинг или грозде. В базата данни ще намерите 50 000+ вида вина - червени, бели и тези подходящи за сезона.

 

Цена: $1,99


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

CamCard (Android, iOS, WP)


sCamcard е номер 1 четец на визитки за WP8 и за всички останали платформи, които се поддържат от приложението. Направете снимка на всяка бизнес карта лесно и запаметете информацията в контактите ви. Може да търсите, сортирате, редактирате и синхронизирате бизнес картите между другите поддържани платформи. Налично е и двустранно сканиране на визитките.
Един зает бизнесмен няма никакво време за губене, затова CamCard ще улесни работата му и ще стане незаменим негов помощник.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store, Windows Phone Store