Switchr - Task Switcher (Android)


sSwitchr е добре проектирано, добре полирано, пълно с екстри и изключително семпло приложение за вашия Android телефон. То ви позволява да превключвате между работните задачи с безупречна елегантност и съвършенство.

Switcher е от тези приложения, които никога не бихте си помислили, че ще ви бъдат необходими, но щом веднъж го изпробвате, ще се влюбите в него! То е нещо като PC комбинацията на Alt и Tab, като с него може да превключвате между отделните приложения на вашето Android устройство.
Switcher идва напълно безплатно за вас, но е налична и Pro версия, с която ще може да персонализирате приложението по свой вкус. А тук може видите кратко видео, което ще ви запознае визуално с работата на Switcher!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play


 

Cover (Anroid)


sИскате ли да имате достъп до правилните приложения в точното време?
Край на ровичкането в менюто с приложения на Android смартфона ви, за да намерите това, което търсите. Cover изучава кога и къде използвате различните приложения и ги поставя на вашия LockScreen за по-лесен достъп.

Cover автоматично разпознава, когато сте си вкъщи, на работа или в колата, и научава кои приложения използвате във всеки контекст. Така че, когато сте в колата, Google Maps ще е точно там, където трябва. А на работното място календарът и документите ще са на една ръка разстояние. Също така можете да персонализирате силата на звънене и тапетите за всеки от режимите на Cover.


Прегледайте дадено приложение, без дори да отключвате смартфона си! Сега само трябва да плъзнете пръст по екрана и той ще ви разкрие точно това, което ви трябва... календара, Twitter, Instagram и т.н. Както и в предишното приложение Switchr, с Cover също може да превключвате между приложенията в стил Alt-Tab, което ще ви улесни и ще ви спести време.

Cover е приложение, създадено изключително за Android - то не може да бъде изградено на никоя друга мобилна платформа. Отвореността на Android и Cover ни позволяват да преосмислим как трябва да работи един смартфон в полза на притежателя си.


Забележка: Много скоро Cover ще бъде достъпен в Google Play, а дотогава може да се запишете със своя имейл адрес, за да сте сред първите, които ще разберат, когато е наличен.

 

Цена: Безплатно


Запишете се с имейл за премиерата на Cover от тук


 

Wibbitz (iOS)


sWibbitz е приложение, което превръща текстово-базирани новини във видеоклипове! То бе изцяло преправено за iOS, за да се приведе в съответствие с новия облик на IOS 7.
Наред с актуализирания цялостен дизайн на приложението вие ще получите и нови категории като UK и Gossip, 15 допълнителни източника на новини, както и други подобрения в производителността на приложението.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store


 

Gneo (iOS)


sКогато управлявате ефективно задачите си, можете да постигнете целите си. А когато постигате целите си последователно, вие ще оползотворите своя потенциал. Gneo ви позволява да правите точно това!

При създаването на задачи в приложението Gneo ви помага да ги организирате според тяхната относителна важност и спешност. То ви дава ясна представа за вашите най-належащи задачи, а също така прогнозира и ви показва кога ще имате време между тях, за да свършите нещо допълнително. Последващите дейности и напомняния са гарантирани, така че нищо няма да остане неизпълнено.
Gneo е страхотно – изпробвайте го!

 

Цена: $2,99


Изтегли приложението от Apple App Store


 

Stylist (WP)


sАко сте прекалено суетни, няма как да не сте се чудили дали дадена прическа ще ви отива, особено ако сте жена. Всеки от нас е малко или много суетен, но от страх, че няма да изглеждаме добре, много често сме консервативни по въпроса за резките промени на косата ни и това не се отнася само за жените! От личен опит мога да кажа, че познавам мъже, които са много по-суетни от жените, въпреки че мъжката прическа е далеч по-проста от дългите коси.

С приложението Stylist бързо и лесно ще може да проверите кой стил, цвят и дължина на косата ще ви върви най-много. Няма значение дали сте жена или мъж, защото приложението съдържа както мъжки, така и дамски прически. Налични са почти 270 вида в различни категории (дълги, средни, къси...) с различни цветове (над 100), от които можете да избирате. Успех!

 

Цена: $1,99


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

InNote (Android, WP)


sInNote е вашето ново Windows Phone приложение за водене на ръкописни бележки! То ще ви позволи да пишете по старомодния начин, с „мастило“! Налични са и пълен набор от инструменти за писане, а всичко това е събрано в един удобен и красив интерфейс.

Когато сте на среща и писането на бележки чрез виртуалната клавиатура е неудобно и трудно начинание, с inNote ще улесните работата си неимоверно, защото, както споменах, той ви позволява да водите ръкописни бележки, а в крайна сметка това си остава най-естественият метод, с който всички сме израснали. InNote е тук, за да ви помага!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Windows Phone Store