Мултиплатформената услуга за интернет телефония и обмяна на кратки съобщения Viber, постоянно въвежда нови полезни функции, с което подобрява потребителското изживяване неимоверно. Сега, седем месеца след излизането на iOS 7, Viber най-накрая промени външния вид на своето iOS приложение, за да съвпада с плоския, минималистичен дизайн на последната версия на операционната система на Apple.

Освен подобренията в потребителския интерфейс, Viber сега ви позволява да създадете списък с номера, който искате да блокирате, а също така да изпращате по-дълги видео послания. Главният изпълнителен директор на компанията, Талмон Марко, ни казва, тази актуализация не се отнася само за iOS 7.

"Това е първият път, когато ние въвеждаме нов вид и усещане за Viber. Нашата цел е да създадем прост и удобен интерфейс, но в същото време да се създадем и солидна основа за бъдещи актуализации", заяви Марко.

С други думи, не се изненадвайте, когато видите, че някои от тези дизайнерски елементи си проправят път към другите операционни системи поддържащи Viber, например Windows Phone 8 и Android.

Viber в iTunes

 

Виж още: Японската компания Rakuten купи Viber за 900 млн. долара.

Тагове: