Как българският бизнес може да печели от високите технологии? Това е въпрос, който не си задаваме от днес. Той ще бъде в основата и на дискусионните панели на Клуб Investor.bg на 18 май в Capital Fort (ул. Цариградско шосе 90, София), но ще бъде разгледан през призмата на т.нар. Disruptive Technologies. 

Събитието ще разгледа кои са технологичните тенденции, които създават нови пазари, как българският бизнес да се възползва от виртуалната и добавената реалност и още много актуални теми, свързани с иновации в бизнеса с помощта на високите технологии. Разбира се, всички тези въпроси ще бъдат обсъдени в контекста на бизнесите в България и къде се намира страната ни спрямо новите пазарни модели и конкурентоспособността ни на световната сцена. 

В дискусионните панели ще вземат участие: Искрен Иванов - старши специалист бизнес развитие във Vivacom; Ивайло Иванов - оперативен директор на IUVO Group; Атанас Киряков - изпълнителен директор на Ontotext; Александър Балкански от Allterco; Виктор Манев - партньор в Impetus Capital; и др. Модератор на събитието е Елена Кирилова, технологичен редактор в Investor.bg и водещ на единственото технологично тв предаване в българския ефир - UpDate по Bloomberg TV Bulgaria. 

За подробности и регистрация за събитието вижте тук.