На 19 май в зала 1 на НДК един от най-харизматичните бизнесмени и филантропи в света – Ричард Брансън - ще пристигне у нас, за да проведе семинар за предприемачи. Той ще насърчи посетителите в това, към което се стремят, като даде ценни съвети за действие и сподели личния си опит по темата как да успееш в света на бизнеса и как да реализираш идеите си така, че да бъдат ефективни.

Брансън е един от най-успешните британски предприемачи, основател на конгломерата Virgin Group, в който влизат над 400 компании, а напоследък известен и с компанията за космически туризъм – Virgin Galactic. С нея, той се надява да постигне комерсиални пътувания с Космоса, които да не са безумно скъпи за хората.

Ричард Брансън разглежда теми като: личен път към успеха, предприемачество в корпоративна среда, образование,иновации, устойчиво развитие на бизнеса и иновациите. Най-вече обаче, той говори за бизнеса като средство за положителна промяна на света – нещо, което решава сериозните социални и екологични проблеми на днешния ден. Билети за събитието можете да откриете тук.