Samsung България обявява 26 юли 2023 г. за Samsung Fashion Day. Технологичният бранд кани феновете на технологиите и модата да се присъединят в 20:00 ч. на живо към музикално-светлинен спектакъл на фонтаните пред Националния дворец на културата (НДК) в София. В рамките на грандиозното шоу ще бъдат представени ексклузивно за България новите колекции на марката Just Cavalli – "Пролет/Лято 2024" и "Есен/Зима 2023/24". Събитието е резултат от партньорство на Samsung България и световния моден бранд Just Cavalli. В рамките на вечерта публиката ще може да се наслади на концерт на звездите на българската поп сцена Васил Найденов и Михаела Филева. Входът е свободен.

Преди това, от 14:00 ч., в рамките на глобална онлайн премиера Galaxy Unpacked Samsung ще представи за първи път новите продукти от портфолиото на Samsung. Потребителите ще могат да наблюдават премиерата, излъчвана директно от Сеул, на www.samsung.com/bg. А под мотото "Flip-ни и ти в новия тренд" в рамките на шоуто пред НДК от 20:00 ч. на сцената ще се качат и най-новите смарт устройства на Samsung.

"В рамките на Samsung Fashion Day модата и технологиите вървят заедно. Освен че са връх в иновациите, новите продукти на Samsung идват, за да променят възприятията ни за мода и лайфстайл. Те преобразяват представата за ролята на технологиите в ежедневието. Вдъхновяваме хората да подхождат смело към новото и различното", коментират от Samsung България. Съвсем естествено в този контекст звучи и манифестото на новата колекция "Пролет/Лято 2024" на Just Cavalli. Според италианския бранд "модата се превръща в средство за комуникация". Модата е начин да изразиш "философията си за живота - от сутринта до вечерта". "Колекцията е своеобразно "послание", покана винаги да вярваш в себе си и в това, което обичаш". Специален гост на спектакъла пред НДК ще бъде Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli.

Локацията за Samsung Fashion Show не е случайна. Samsung България съвместно със Столична община избра фонтаните пред НДК, емблематично за София място, което е леснодостъпно пеша, за да могат гостите на шоуто да дойдат без автомобилите си в подкрепа на каузата за здравословен и природосъобразен начин на живот "Ходенето е модерно". Каузата е в съзвучие и с политиките на Столична община да насърчава гостите и жителите на града да ходят пеш и да се движат повече. Грандиозният спектакъл на Samsung България и Just Cavalli се осъществява в партньорство със Столична община, модна агенция "Визаж" и Евгения Калканджиева.

Снимки: Samsung