Новият 4К OLED+ телевизор на Philips с номер на модела 934 според не малко експерти, а и според нас, предлага най-добрия образ, който Philips са постигали в историята си до момента. А отгоре на всичко той идва в комбинация с включен в комплекта саундбар от смятаните за референция в индустрията Bowers&Wilkins, така че потребителят получава картина и звук от най-високо ниво с една единствена покупка.
OLED934 поддържа едновременно HLG, HDR10+ и Dolby Vision, както и Dolby Atmos за звука. Едно от най-големите нововъведения обаче е най-новото трето поколение процесор P5 Pro Perfect Picture, който подобрява значително възпроизвеждането на картината, особено тази, която по принцип не е с перфектно качество. Производителят обещава да видите и чуете всеки детайл и да се насладите на контраст, яркост и цвят, както режисьорите на филмите и сериалите, които гледате, са ги замислили. Кратка демонстрация на възможностите на процесора може да намерите тук. 
Моделът идва с Аndroid TV 9 и гласово управление, което осигурява едновременно разнообразни опции за директен достъп до съдържание онлайн, както и преживяването с устройството да е максимално интуитивно и гладко. 
Заради всичко това Philips 55OLED943 е един от най-добрите телевизори, които сме виждали въобще. Жалко, че не всеки ще може да си го позволи - цената му към момента, в който правим това видео, е 4599 лв. Внушители пари за 55'' модел към днешния момент, въпреки че дори това не е най-високата цена, която можете да намерите за TV с този размер на българския пазар в момента. Но няма какво да кажем - качеството си има стойност, а в нея е изчислена и тази на саундбара.

Вижте повече във видео ревюто ни: