Lenovo за пореден път тества границите на таблетите с Android™ и иновациите със своите два нови смарт таблета с Google Assistant – Yoga Smart Tab и Lenovo Smart Tab M8, трансформирайки мултифункционалните таблети в интуитивни модерни хъбове за умен дом. Освен това промениха дизайна на популярния Lenovo Smart Display, като представят нов, още по-компактен размер на екрана, Lenovo Smart Display 7, който се побира почти навсякъде в дома ви.

Yoga Smart Tab с Google Assistant – най-добрият таблет за развлечения вече е още по-умен

Yoga Smart Tab е направен от метал и алуминий и е прецизно изработен - с матирано покритие. Той ви осигурява кристален образ от почти всеки ъгъл или разстояние благодарение на своя 10.1-инчов FHD IPS екран. Най-новите TDDI (Touch and Display Integration) технологии за екрана и светлината подсилват преживяването и интерактивността и намаляват умората на очите. Превъзходният звук е осигурен от мощните двойни JBL® Hi-Fi говорители, подсилени от усилвателите, оптимизирани с Dolby Atmos®, осигуряващи вълнуващ звук, който се носи навсякъде около вас.

С Ambient режима на Google Assistant трансформирате своя Yoga Smart Tab в красива дигитална фото рамка, контролирате своите музикални устройства и бързо намирате най-важните актуализации. За да активирате Ambient режима автоматично, натиснете бутона за освобождаване на стойката на Yoga, когато устройството е в спящ режим. След това трите дигитални микрофона и 360-градусовата функция за разпознаване на гласа с далечен обхват улавят гласа ви, дори да сте на другия край на стаята. 

Lenovo Smart Tab M8 с Google Assistant – перфектният таблет за цялото семейство

Lenovo Smart Tab M8 е подходящ както за възрастните, така и за децата. Таблетът може да бъде поставен в умната станция за зареждане, за да бъде превърнат в устройство за умен дом с hands-free функция за разпознаване на гласа, която работи от другия край на стаята благодарение на двойните MEMS (microelectro-mechanical systems) микрофони. Google Assistant ще може да ви покаже кой чука на вратата, докато си седите на дивана, на бюрото или се излежавате в леглото.

Lenovo Smart Tab M8 е създаден за лесно споделяне, подходящ за всеки член на семейството, с бърз Quad-Core 2.0 GНz процесор и 5 GHz Wi-Fi поддръжка – идеален вариант за онлайн игри или стриймване на видео без засечки. А с възможността за поддържане на множество профили и лицевото разпознаване или многобройните PIN-ове, които определят кой използва устройството, потребителите могат да отключат профила си, без да ползват специални тапети, приложения и памет.

Lenovo Smart Display 7 – любимият ви смарт екран вече е още по-добър

Lenovo Smart Display 7 е най-новото попълнение в серията Lenovo Smart Display и е с компактен и гъвкав дизайн, който се вписва на всяко място. Той предлага всички визуални характеристики на Assistant, които бихте очаквали от един смарт екран, на зашеметяващ 7-инчов SD сензорен екран.

Спрямо предшествениците си Lenovo Smart Display 7 е с по-тънки рамки и амбиентен светлинен сензор за по-добри и по-реалистични снимки. Добавени са предни говорители отляво и отдясно за стерео разделяне, побрани в по-голяма камера за звуков резонанс. Lenovo Smart Display 7 е и с TrueBlock Privacy Shutter и разполага и с бутон за заглушаване за още по-добра сигурност и поверителност, когато имате нужда от нея.

Вижте още: Вече може да сте герой от Вселената на Marvel