Както вече знаем, BMW се присъединява към списъка с автопроизводители, които предлагат услуги с абонамент за автомобили. Срещу определена сума на месец, немският производител ще предлага на клиентите си достъп до голям брой модели на компанията. Услугата стартира в Нашвил, Тенеси в САЩ.

Най-ниската тарифа ще е 2000 щатски долара на месец, като този абонаментен план позволява достъп до седаните от 4-та и 5-а серия, и кросоувъра Х5. Също така клиентите ще имат достъп и до всички хибридни варианти на моделите. По-високата тарифа е 3700 долара. Тя позволява достъп до всички М-версии – М4, М5 и М6, а също и Х5М, и Х6М. Таксите включват застраховка, обслужване и пътна помощ.

BMW ще се ангажира да достави желания от клиента автомобил до най-удобната за него точка в определен район. Това се случва в посочен от клиента ден и час. Автомобилите ще идват с настроени функции по желание на потребителя. Също така няма ограничение в броя пъти, които да поръчате друг автомобил.

С тези цени BMW е един от най-скъпите производители, предлагащи подобни услуги. Но има и друга страна - срещу 2000 долара на месец може всяка сутрин да ви чака нов автомобил пред къщата и да не се замисляте за каквато и да е поддръжка.

От BMW казват, че са щастливи да могат да задоволяват всички нужди на своите клиенти, предлагайки разнообразни услуги. Така немският концерн се присъединява към Cadillac, Audi и Porsche в доставянето на опростени услуги, които предлагат неограничени възможности. Така ще можете да смените автомобила си бързо и лесно, а не както при традиционен лизинг план. Също така, ако пътувате в друг град, ще можете да се возите на по-висок клас автомобил, отколкото ако наемете кола от стандартна рент-а-кар компания.

Все пак пакетът, който струва 3700 долара на месец, е почти три пъти по-скъп от стандартна вноска за лизинг на BMW M5 например. Но пък лизингът не включва застраховка и поддръжка, а и се изисква първоначална вноска.

Тагове: