Откакто Lamborghini показа своята шантава концепция Terzo Millennio, направена съвместно с MIT, чакаме да видим как може да изглежда серийната ѝ версия и вече може да го разберем скоро. Сайтът Autoblog посочва това изображение на тийзър, публикувано на страницата на компанията в Instagram, което показва логото, силуета и някои светодиоди във формата на Y, които са препратка към концепцията от 2017 г.

Функции, като самолекуващ се корпус от въглеродни влакна, електрически двигатели в гумите и съхранение на енергия в суперкондензатор вероятно все още не са готови за комерсиален дебют, но от момента на разкриването на концепцията Lamborghini се подготвя за превръщането ѝ поне в ограничено издание.

В крайна сметка моделите на Aventador и Huracan ще получат хибридни задвижвания, а концепцията Asterion на Lamborghini също показа едно възможно бъдеще, така че това може да предложи ранен преглед на технологията. Каквото и да е превозното средство, би трябвало да видим повече от него на Автомобилното изложение във Франкфурт през 2019 г., което официално започва на 12 септември.

Каквото и да е то и независимо от това, с което се захранва, очакваме, че ще се окаже сериозно бързо, адски скъпо и вероятно разпродадено към момента, в който го видим.

Виж още: Bugatti Centodieci: 9 млн. долара, 1600 коня и само 10 броя (ВИДЕО)

 

 

Тагове:
Още от Tech