Прототип на Tesla Cybertruck беше забелязан закъсал в поле в селските райони на Тексас след церемонията по полагането на основите на новата рафинерия за литий на Tesla.

По шосетата няма много прототипи на Cybertruck, което прави всяко присъствие доста интересно. Различните наблюдения от различни ъгли могат да разкрият нови неща за дългоочаквания електрически пикап.

Понякога прототипите имат и нови функции или дизайн като Cybertruck, който Tesla докара на церемонията по полагането на основите на новия си завод за рафиниране на литий край Корпус Кристи, Тексас.

Потребителят на Twitter, който е заснел сцената, твърди, че Илон Мъск може да е управлявал автомобила, но изглежда няма доказателства за това.

Изглежда обаче, че машината е заседнала край пътя, тъй като се вижда как няколко служители на Tesla са се наредили объркано около камиона.

Все пак тази снимка не е неоспоримо доказателство, че нещо не е наред с камиона. Възможно е прототипът да е имал проблем и да се е изключил, което не е необичайна ситуация. Искате тези проблеми да се случват на етапа на създаване на прототипа, а не на етапа на производство, нали така?

Възможно е също така камионът просто да е заседнал в калта.

Tesla възнамерява да използва Cybertruck като офроуд автомобил. Мъск заяви, че Tesla актуализира въздушното окачване, за да има още по-голям ход за офроуд, и дори намекна, че Tesla може да тества камиона в Баха. Електрическият пикап може би все още не е напълно готов за това, но отново - киберкамионите, които виждате на пътя, все още са само прототипи.

Tesla има за цел да пусне Cybertruck в серийно производство това лято, като първите доставки ще бъдат осъществени около края на третото тримесечие. Серийно производство се очаква едва през следващата година.

Снимка: Telegram

Виж още: Tesla пуска Cybertruck през третото тримесечие на годината