Илон Мъск обяви, че по-късно тази година ще направи пробег в новия Cybertruck от източния до западния бряг на САЩ, за да позволи на хората да зърнат електрическия пикап в действие. Откакто бе анонсиран миналата година, Tesla Cybertruck e бил показан само веднъж на официално публично място.

Това се случи в музея Petersen в Лос Анджелис през миналата седмица.

Последния път когато Мъск говореше за автомобилно пътешествие на кола на Tesla из Америка, беше, когато искаше да демонстрира най-новия софтуер за автономно управление на компанията. Идеята обаче бе отложена няколко пъти и изглежда, че Tesla най-накрая се отказа.

Този път обаче Мъск изглежда решен да проведе пътуването, за да покаже възможностите на пикапа на потенциалните купувачи, и вероятно Мъск се надява точно на това. Изложението на машината в музея беше голям успех и билетите за цялата първа седмица се разпродадоха. Tesla със сигурност ще набере още повече заявки, които към момента са над 250 000, като демонстрира електрическия пикап на различни места в страната. 

Дизайнът на Cybertruck e доста противоречив, но ако го видите на живо, може би ще си създадете различно впечатление спрямо снимките. 

Снимка: Tesla

Виж още: Tesla Model 3 с рекорден максимален пробег

 

Тагове: