Дискусиите в социалните медии създадоха доста интерес напоследък към идеята за т.нар. Tesla Van. Нещо повече, въпреки че това е една нереализирана концепция, находчиви ентусиасти създадоха дори конфигуратор за параметрите и визуализацията на минивана.

С негова помощ може да изберете цвета, интериора, джантите и други конкретни параметри на автомобила.

Освен това той ви дава възможност да разгледате Tesla Van от различни ъгли в триизмерна визуализация, което дава допълнителна идея за това дали подобен модел е вашата покупка.

Сред вариантите са още опции за капацитета на батерията, както и модулен интериор, така че да се максимизират пространството и товарният обем. Управление с изкуствен интелект пък позволява да свържете няколко автономни минивана, които да се управляват едновременно.

Една потенциална притегателна характеристика на Tesla Van е това, че моделът ще бъде икономичен и ще донесе до значителни спестявания в бюджета на компаниите, които биха го възприели за своя автопарк.

Разбира се, като всяка друга концепция на този етап това е просто една интересна идея, но нищо не пречи да разсъждаваме в каква възможна нова посока биха могли да се развият плановете на компанията, която със сигурност обмисля и други пазарни ниши.

Снимка: Unsplash

Виж още: Arm устройствата с Windows вече могат да подкарат над 1200 игри